Hot predaj 10 Párov Dreveného riadu, varné dosky dreva tyčinka sád riadu Japonský prútik, Čínsky prútik, Kórea Otvárače

Nový produkt

Skladom

€9.88

Pridať do obľúbených

Hot predaj 10 Párov Dreveného riadu, varné dosky dreva tyčinka sád riadu Japonský prútik, Čínsky prútik, Kórea Otvárače

Veľkosť: 22.5*0,8 CM

Package: 10pairs / veľa

Upozornenie-toto je pravé drevo položky, musí byť mimo dosahu tepla. Takže majte na pamäti nasledujúce body:

Nedávajte do mikrovlnnej rúry

Nedávajte ju do dezinfekcia skrine

Nedávajte ju na ohni alebo v blízkosti sporák

Drevené výrobky odlišné od bežného príbory, to je rastúce z pôdy, s hlbokým zmyslom pre pohostinnosť, to je prírodný produkt!

Pri použití výrobkov z dreva prvýkrát,vo všeobecnosti odporúčame namočené v slanom náleve asi 3-4 hodiny,potom normálne čistenie,potom suché!

Upozorňujeme, že nemôžete použiť na dezinfekciu kabinetu,mikrovlnné rúry a všetky ostatné vysoká teplota elektrického zariadenia,nemôže byť umiestnený vedľa ohrievač,nie expozície!

On-line nakupovanie,farba sa nedá vyhnúť,v rôznych prostrediach,svetlá,zobrazí alebo bude farba problém.

Nemôže prijať akúkoľvek farbu kupujúcich si, prosím, starostlivo zvážte, pred objednávky,takéto problémy nie je možné používať ako návrat základe.(Naše produkty sú 100% v-druh streľba)

PLATBY:

1. Cena tejto položky je stanovená, môžete umiestniť objednávky on-line a dokončiť platba priamo.

2. V prípade akýchkoľvek otázok, prosím kontaktujte nás on-line alebo nechajte nám správu prostredníctvom kontaktného Teraz. Naša odpoveď by mala dostať do 12 hodín. Môžete urobiť platbu za vašu objednávku Kreditnou Kartou, Peniaze Booker, Money Gram, Banky, T/T, Western Union atď.

3. Budete platiť www.haix.sk po prijatí tovaru, www.haix.sk uvoľní peniaze na nás. Je to bezpečné.

4. My vám len lode na predvolenú adresu vo vašom alipay, prosím, uistite sa, že je to správne.

ZÁSIELKY:

1. Tovar vám bude odoslaný na kupujúceho, dodaciu adresu LEN, tak, prosím, POTVRĎTE k dispozícii adrese pred zaplatiť prostredníctvom.

2. Všetok tovar je doprava zdarma, tovar bude dodaný Čína Príspevok , bude To trvať 15-45 pracovných dní od termín prepravy. Absolútne Bezpečné! Každý balík má sledovacie číslo.

3. Dodávame tiež s DHL, UPS, EMS expresná doprava, ale musíte platiť viac peňazí pre express lodnej dopravy. Telefón nie je potrebné, ak sa rozhodnete express lodnej prepravy, kuriér vás bude kontaktovať pred doručením.

4. Aby sa zabezpečilo, že dostanete vaše objednávky s oslobodené od dane pri dovoze, môžeme deklarovať s nižšou hodnotou. Všetky dovozné dane alebo poplatky vo vašej krajine sú kupujúci " zodpovednosť.

5. Niekedy z dôvodu zlého počasia alebo strata času v colné odbavenie. Prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky, prosím, kontaktujte nás, a potom I vám pomôže sledovať.

6. Niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie. Vaša spolupráca bude veľmi ocenil.

ZÁRUKA:

1. 100% záruka nových tovarov a aj stav, keď je dodávaný.

2. Všetky položky, ktoré budú zverejnené na vás do 5 pracovných dní (na dni v týždni - pondelok až piatok), platba sa odbavuje na predávajúceho strane.

2. Ak položka je chybné, keď sa dostanete, vám zašleme nahradenie bez extra nabíjačku, alebo aby dobropisu, alebo ponúknuť náhrada za chybné položky je overená. Prosím, byť si istí, získať spokojní riešenie konečne.

3. Prosím o potvrdenie doručenia hneď, ako dostanete tovar. Ak nechcete dostávať tovaru, ak je to blízko, určitý čas nastavený www.haix.sk, opýtajte sa nás, ak chcete predĺžiť čas dodania namiesto otvoreného sporu.

4. Návrat je prijatá do 14 dní od kupujúceho prijatie položky. (S výnimkou contrived poškodenia alebo zneužitia).100% vrátenia peňazí je Zaručená!

5. V prípade akýchkoľvek otázok, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a rozdielov v časových pásmach, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Nechajte 1-2 pracovných dní pre nás odpoveď.

Spätná VÄZBA:

1. Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2. Sme zanechali pozitívnu spätnú väzbu pre vás po obdržaní platby.

3. Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo 1 hviezdičkový hotel, 2 hviezdičky, nízke hodnotenie alebo otvoriť všetky spory, a tak ďalej, prosím, dajte nám možnosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojí vaše potreby.

4. Ak ste si môžete overiť doručenie okamžite a nechajte nám 5 alebo 4 hviezdy spätnej väzby, bude to veľmi ocenil.

Vďaka za tvoj čas! Vitajte navštívte znova!

Štítky: drevené tyčinky, japonské tyčinky, Čínsky Otvárače, Lacné drevené tyčinky, Vysokokvalitné japonské tyčinky, Čína čínsky prútika Dodávateľov.

Číslo Modelu YF-K4
Štýl Čínsky prútika, Japonské tyčinky, Kórea otvárače
Certifikácia CE / EÚ,CIQ,EHS,FDA,LFGB,SGS
Množstvo Desať párov
farba Hnedá
Veľkosť 22.5*0.8CM
Názov Značky smallsweet
Funkcia Eco-Priateľský
Materiál Prírodné drevo ironwood
môžete vytlačiť vaše logo Áno
Príbory Typ Otvárače
qty 10 párov/veľa
Typ Jednotky veľa (10 Pair/lot)
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot predaj 10 Párov Dreveného riadu, varné dosky dreva tyčinka sád riadu Japonský prútik, Čínsky prútik, Kórea Otvárače

Hot predaj 10 Párov Dreveného riadu, varné dosky dreva tyčinka sád riadu Japonský prútik, Čínsky prútik, Kórea Otvárače

Súvisiace produkty

Porovnať