17 Palcové obsahuje Radič USB Odporový Dotykový Displej Panel, 4 Drôtu USB Touch Panel Auta

Nový produkt

Skladom

€48.63

Pridať do obľúbených

Win10 Kompatibilný 17 Palcové obsahuje USB Radič 4 Drôtu Odporový Dotykový Panel Pre photobooth/foto kiosk/Notebook

Poznámka:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Balenie Obsahuje:

1 x Dotykový Displej

1 x USB Controller + lepiaca guma

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sme Dotykový Displej a POS Systém výrobca, máme 8 ročné skúsenosti v oblasti vývoja produktov a produkcie. Máme 5 palca na 32-palcové Odporová Dotyková Obrazovka, stačí, neváhajte a kontaktujte nás, čo chcete. OEM ODM vítané. Pretože www.haix.sk aktualizovať pravidlo, že všetky naše predchádzajúcu položku odkazy boli vymazané, sme len vytvoriť novú položku odkaz. Môžete vidieť náš spätnú väzbu posledné 3 roky v www.haix.sk. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Záruka: 1 Rok Záruka; Každý Dotykový Displej bol testovaný kriticky pred zásielky uskutočnené, a potvrdiť to môže dokonale fungovať na 100%. Prosím, neváhajte a poradie; Veľké množstvo skladom a loď sa v 3 pracovných dní po potvrdenie platby. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Všeobecný Popis 4-wire analógový odporová dotyková technológia je vhodná pre aplikácie, ktoré vyžadujú jednoduchú integráciu, nízka spotreba, ľahká prenosnosť, efektívnosť nákladov a kompaktný mechanizmus. Cenovo dostupné, odolný a všestranný, 4-žilové odporové dotykové obrazovky sú primárne používané v mobilných aplikáciách, ako sú napríklad inteligentné telefóny, Pda, e-knihy, web doštičky, digitálne fotoaparáty, GPS a iné spotrebiteľa alebo office elektroniky.

2. Systém Podpory

O NÁS: Shenzhen Haina Touch Technology Co., Ltd je Dotyková Obrazovka, Monitor, Dotknite sa obrazovky monitora, Dotykový POS Terminál, Všetko v jednom PC výrobcu. S viac ako 8 rokov v našej spoločnosti je profesionálny výrobca a vývozca, ktorý sa zaoberá dizajn, vývoj a výroba Dotyková Obrazovka, Monitor, Dotknite sa obrazovky monitora, Dotykový POS Terminál, Všetko v jednom PC. Naša továreň je zriadený v roku 2007 s 5 miliónov investícií, celkové vybavenie sú vo viac ako 1 500 štvorcových metrov, v ktorom viac ako 1000 metrov štvorcových a sú výrobné linky a 500 metrov štvorcových, sú Čisté Miestnosti. Na zabezpečenie dáva našim zákazníkom tú najlepšiu kvalitu a spokojnosť produkty, naša Spoločnosť prijíma používa prvotriedne vybavenie a suroviny. Široký sortiment, vysoká kvalita, prijateľné ceny a štýlovom prevedení, naše výrobky sú značne používané v priemyselných podané a iných odvetviach. Naše výrobky sú široko uznávané a dôveryhodných užívateľov a môže splniť neustále meniace sa ekonomické a sociálne potreby. Vítame nových a starých zákazníkov zo všetkých oblastí života, kontaktujte nás pre budúce obchodné vzťahy a vzájomné úspech!

O ovládač Zariadenia: 1.Aby dodanie hladko, nebudeme zahŕňať CD na balík a poslať odkaz pre vás, pre sťahovanie ovládačov prostredníctvom e-mailu. O Platby: 1. akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby ESCROW. 2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3. Ak nemôžete pokladňa inmediately po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Shippment: 1. Položky sú dobre zabalené s překypoval balíky, to bude odoslaný do 1-3 pracovných dní v normálnom čase. 2. Podporujeme doprava cez Čína post/HK post/DHL/UPS/EMS , prosím, aby 5-30 dní dosiahnuť. Väčšina našich obchodov, ktoré sú propagované s dopravou zadarmo (vybrané krajiny) podľa HK post/Čína príspevok . Ak sa chcete nám poslať DHL,UPS, atď, prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám najlacnejšie poštovné ceny. 3. S cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze, budeme deklarovať ako 'gift' s nižšou hodnotou, ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. ak máte špeciálne požiadavky, prosím pošlite nám správu pri miesto poradí. 4. Doba Dodania: 5. Ak ste nedostali vašu položky do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Návrat&Exchange politiky: Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti, ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete ho vrátiť vec na nás v pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred odoslaním nám späť položka, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť&exchange pokyn. Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru. Spätná väzba politiky: Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí platby. Na podporu zdravého Ali spoločenstva, dúfame, že sa vám bude robiť to isté pre nás. Chceme, aby ste pochopili, že sme hodnota služby zákazníkom ohromne. Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu. Sme si istí, že vždy existuje riešenie a sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, tam, kde sa transakcia ukončí.

Štítky: dotykový panel auta, usb touch panel, dotykový panel, Lacné dotykový panel auta, Kvalitný usb touch panel, Čína dotykový panel Dodávateľov.

Package Áno
Názov Značky HAINA DOTYK
Druh Odporová
Veľkosť Obrazovky 17"
Číslo Modelu HNT17
Produkty Stav Skladom
Typ Rozhrania USB
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 6cm (11.81in x 7.87in x 2.36in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.8kg (3.97lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

17 Palcové obsahuje Radič USB Odporový Dotykový Displej Panel, 4 Drôtu USB Touch Panel Auta

17 Palcové obsahuje Radič USB Odporový Dotykový Displej Panel, 4 Drôtu USB Touch Panel Auta

Súvisiace produkty

Porovnať