10PCS W110Sale 10X Štandard Pasívneho Bzučiak Modul AVR PIC Dobrý Nový KY-006

Nový produkt

Skladom

€2.68

Pridať do obľúbených

Konštrukčné zásady bzučiak

(A) zavedenie bzučiak

1. Úloha bzučiak: bzučiak je integrovaný štruktúra elektronické prevodníky DC napájanie, široko používaný v počítače, tlačiarne, kopírky, alarmy, elektronické hračky, automobilov, elektronických zariadení, telefóny, merače času, atď. elektronické výrobky pre zvukové zariadenia.

2. Bzučiak Kategórie: hlavne rozdelené do piezoelektrické bzučiak a dva druhy elektromagnetického bzučiak.

3. Bzučiak okruhu vzor symboly: bzučiak v okruhu písmenom "H" alebo "HA" (starý štandard s "FM", "LB", "doktor práv", atď.) označuje.

Schematické bzučiak

(Dve) štrukturálne princíp bzučiak

1. Piezo Bzučiak: piezoelektrické bzučiak najmä multivibrator, piezo bzučiak, impedancia zodpovedajúce a rezonancie krabica, puzdro a iných komponentov. Niektoré piezo bzučiak prípade je tiež vybavený svetelných diód.

Multivibrator tvorený tranzistory, integrované obvody. Keď je zapnutý (1,5 V-15V DC pracovné napätie), multi-harmonický oscilátor start-up, výkon 1,5-2.5 kHZ audio signálu, impedancia zodpovedajúce push piezo bzučiak zvuk.

Piezo bzučiak s náskokom zirconate titanate alebo olova, horčíka niobate piezoelektrické keramického materiálu. Obe plochy keramické list pozlátené strieborné elektródy, polarizácia a aging ošetrenie, a potom s mosadze alebo nerezovej ocele list držať spolu.

2. Magnetické Bzučiak: elektromagnetická bzučiak tým, že oscilátor, elektromagnetické cievky, magnet, membrána a bývanie a ostatné komponenty.

Po zapnutí, zvukový signál generovaný oscilátor prúd cez elektromagnetické cievky, elektromagnetická cievka vytvára magnetické pole. Elektromagnetické cievky a bránice je interakcia magnet, pravidelne upozorňuje zvuk.

(Troch) vyrobené bzučiak

(1) Príprava elektromagnety M: cca 6 cm v železa skrutka 100 otočí okolo drôtu, pričom 5 cm na linku na strane vedie cievky s priehľadná lepiaca páska je dobré, tak cievky vydania pásku a potom držať to v krabici, elektromagnet na dobre.

(2) Príprava shrapnel P: Rezať zo železa plechovky na šírku 2 cm dlhé železo, ohnuté v pravom uhle, elektromagnet je vodič pripojený na shrapnel, a potom pásku shrapnel blízkosti dreva.

(3) nadviazať kontakt s kancelárskej Q, knihy pozdvihnúť klip s nahratý na kazete, vedie k drôtu, ako je uvedené v okruhu pripojený.

(4) úprava vzdialenosti medzi M a P (presúvaním polí), elektromagnet prilákať shrapnel, nastavte vzdialenosť medzi kontakty a shrapnel tak, že môžu len kontakt s napätím po pípnutie môže byť vypočutý.

(Štyri) aktívne a pasívne bzučiak bzučiak

Naučí rozlíšiť aktívne a pasívne bzučiak bzučiak

Teraz na trhu z dôvodu jeho malej veľkosti, malý bzučiak (priemer iba llmm), nízka hmotnosť, nízka cena, pevná konštrukcia, a široko používané v rôznych potrebuje počuť elektrických zariadení, výroba elektronických a single-chip obvodov .

Z Obrázku vzhľad dve bzučiak sa zdá byť isté, ale bližšie pozrieť, mierny rozdiel medzi výškou aktívne bzučiak a, šírka 9 mm, zatiaľ čo pasívne bzučiak b výška 8 mm. Ak dve bzučiak kolíky smerom nahor, je možné vidieť, že je zelená doska je pasívne bzučiak, č dosky s obvodmi s vinyl uzavretý aktívny bzučiak .

Beng krok určiť, aktívne a pasívne bzučiak bzučiak, môžete použiť multimeter odpor profil Rxl súboru test: bzučiak s čiernym perom, potom "+" kód pin, červené pero a späť na dotyk na inú pin, Ak ste vyvolať krakovania, praská zvuk a odpor len 8Ω (alebo 16Ω) je pasívny bzučiak; ak nepretržitý zvuk, a odpor v stovkách po Európe, a je aktívny bzučiak.

Aktívne bzučiak priamo napojené na menovité napájanie (nové bzučiak sú uvedené na štítku) môže byť nepretržitý zvuk; skôr pasívny a elektromagnetické bzučiak reproduktor je isté, budete musieť vziať, aby zvuk, zvukový výstup obvodu .

10 X KY-006 Miniatúrny Pasívny Bzučiak Alarm Senzor Modul

Štítky: pic, pic avr, pic modul, Lacné pic, Vysoká Kvalita pic avr, Čína pic modul Dodávateľov.

Názov Značky tiegouli
Kompatibilné Značka/Model Žiadne
Číslo Modelu KY-006
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10PCS W110Sale 10X Štandard Pasívneho Bzučiak Modul AVR PIC Dobrý Nový KY-006

10PCS W110Sale 10X Štandard Pasívneho Bzučiak Modul AVR PIC Dobrý Nový KY-006

Súvisiace produkty

Porovnať