LANGSIDI Originálne Kožené puzdro pre iphone 6 6 7 8plus X Luxusné Raja kožené Ručné Remeselné Vlastný Zadný Kryt

Nový produkt

Skladom

€24.11

Pridať do obľúbených

Vitajte na Huangjun LANGSIDI Obchod

Prajeme vám majú radi nakupovanie!!!!!

Doprava zadarmo, tým nižšie 2KGS

Viac 2KGS alebo Rýchlejšie dodanie prosím vyberte Express Dodať

Ruský Priateľmi Prosím, dajte Nám Meno a priezvisko Dôsledku ruskej Politiky,Ďakujem!

★Dongguan Huangjun Kožené Co., S.r.o. spoločnosť bola založená v roku 2008,sa špecializuje na výrobu a spracovanie mobilný telefón kožené puzdro. Máme vlastnú továreň sa nachádza v meste Dongguan,a robiť mnoho OEM objednávky podľa našich žiadosť zákazníkov. Naše produkty sa predávajú veľmi dobre a tiež získali dobré meno doma i v zahraničí a pre ich vysoká kvalita a konkurencieschopné ceny. Vysoká kvalita výrobkov a spokojnosť zákazníka sú to, čo sme vždy pokračovať.

★ [LANGSIDI] kožené prípadoch boli čisto ručne vyrábané zo 100% skutočné cowhide Kožené. Ruky pocit premium koža najvyššej kvality. Každý kus prírodná koža má vlastnú žily a pórov, takže štruktúru každého produktu, ktorý dostanete je jedinečný. Čo sa môže zdať ako nedokonalosť je vlastne to, čo robí to zvláštne.

★ [JEDINEČNÝ DIZAJN] V folio flip štýl otvor s magnetickým uzáverom poskytuje plnú stupeň ochrany vášho telefónu. Jemne obráťte sa na povrchu prístrojom a zodpovedá vášmu telefónu ako uliate. Môže to zahŕňať všetky rohy, aby sa vaše telefónne preč z oderu a poškriabaniu. Kvalita magnetickým uzáverom dáva obrazovky bezpečnosť, ochranu, udržiavanie kryt zatvorený, aj keď je telefón klesá.

★ [MULTI-FUNCTION] Jednoduché módy a nízkym profilom dizajn, ultra-tenký a super-tenký, bez akýchkoľvek objemné pocit, prípad sa vojde do dlane vašej ruky. Ponúka váš prístroj ľahko zložiť a vziať von. Reproduktor dúfam, že je na hornej časti prednej strane, prijímal telefónne hovory bez nutnosti otvorenia skrinky.

★ [PRESNÉ VÝREZY] fotografovanie, počúvanie hudby, nabíjanie telefónu, a používať vaše bočné tlačidlá, bez toho, odstránenie prípade! Nádherné výrezy ponúka jednoduchší prístup do všetkých portov, všetky tlačidlá, senzory, reproduktory a fotoaparát v telefóne. Šité podšívka s ručné spracovanie vyzerá výrazný a superior.

Vzhľadom na displeji problém, obraz bude mať malý farebný rozdiel skutočná vec.

Štítky: puzdro pre iphone, Kožené Puzdro, Puzdro pre iPhone 6, Lacné puzdro pre iphone, Vysoko kvalitné kožené puzdro, Čína puzdro pre iphone 6 Dodávateľov.

Funkcia Ťažká Ochrany,Vodotesný,Anti-klopať,Špine-odolný
Názov Značky LANGSIDI
Maloobchodnom Balení Áno
Kompatibilné Značky Apple iphone
Kompatibilný Model iPhone iPhone 6s,iPhone 6 Plus,iPhone 5s,iPhone, 8,iPhone 6,iPhone, 8 Plus,iPhone 7,iPhone5c,iPhone 6s plus,iPhone 5,iPhone X,iPhone SE,iPhone 7 Plus
Druh Pol-zabalené Prípade
Funkcie Originálne Kožené Puzdro
Dizajn Podnikania,Abstraktné,Lesklý,Zvierat,Roztomilý,Exotické,Obyčajný,Vintage,Vzorované
Veľkosť For iPhone
Materiál Pre iPhone 8, Pre iPhone X, Pre iPhone 8PLUS, Pre iPhone 7 PLUS, Pre iPhone 7, Pre iPhone 6PLUS, Pre iPhone 6S Vlastné iný model
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 1cm (9.84in x 5.91in x 0.39in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

LANGSIDI Originálne Kožené puzdro pre iphone 6 6 7 8plus X Luxusné Raja kožené Ručné Remeselné Vlastný Zadný Kryt

LANGSIDI Originálne Kožené puzdro pre iphone 6 6 7 8plus X Luxusné Raja kožené Ručné Remeselné Vlastný Zadný Kryt

Súvisiace produkty

Porovnať