Zadarmo Design & Doprava Zadarmo na Mieru bavlna Bežné Ženy, alebo mužov oblečenie labels / tkané etikety/ main štítky FL013

Nový produkt

Skladom

€351.42

Pridať do obľúbených

Prispôsobený odev, štítok/štítok oblečenie/tkaná etiketa factory

prajeme vám príjemné nákupy

[Name]: Tkané Etikety/Odevu Označení/Oblečenie Labels/Main Labels

[Size]: ľubovoľnej veľkosti/Podľa vašej požiadavky,šírka rozsah etikety sú 0.6-5cm pre Háčkovanie najmodernejšie technológie a šírka rozsah etikety sú 0.6-40 cm na Spaľovanie najmodernejšie technológie.

[Logo]: na Mieru podľa vašich požiadaviek,Nie porušovali! Môžete poskytnúť dizajn umelecké diela z tkané etikety, alebo sme zadarmo dizajn ich, potom môžete potvrdiť ich. Vzorové obrázky z tkaná etiketa v salan obchode sú len orientačné, č mieste!

[Price]: cena ukázal v salan store je len pre referenčné účely.Budeme poskytovať kótované ceny pre vás podľa vašich tkaná etiketa veľkosť/množstvo farby/požiadavky na kvalitu/počet objednávok a tak ďalej.Takže sa nemusíte báť, máme pre vás najlepšiu cenu a nejaké vzorky zadarmo, ktoré potrebujete.

[Sample time]: Vo všeobecnosti 3-4 dní.

[Dodacia lehota]: Vo všeobecnosti 5-8 dní.

[Farba]: na Mieru podľa vašich požiadaviek, ak máte vysoké nároky na farbu, pls potvrdenie vzorky zadarmo, potom zabezpečíme výrobu úlohu. Ak nie, budeme produkt je podľa návrhu diela.

[Materiál]: 1 - Damask: Damask môžu tkať jemné detaily, a je mäkké a luxusné, najčastejšie štítok na trhu.

2-Satén: Mäkké, hebké a lesklé, ale to nie je väzba detaily, tiež má menej farieb.

3-Taft: používa Najmä na starostlivosť nálepky, lacné ceny, ale má veľmi obmedzené farbu pozadia. Nie je to dobré pre detaily, ale malé písmená sú v poriadku!

Poznámky: robíme všetky druhy tkané etikety, tkané pásky, starostlivosť nálepky, rozmery nálepky, ak máte záujem o nikoho, ale vzhľadom na tieto sú OSOBNÉ MIERU, pls musia kontaktovať nás najprv cez e-mail alebo obchodného manažéra alebo SKYPE(helon2013), pls, nie je potvrdenie objednávky rýchlo. vďaka za vaše láskavé pochopenie! informácie o produkte

Platby

1.Môžeme prijať T/T a Western Union a Peniaze Objednávky, najlepší spôsob je priame platby on-line, môžete vybrať sami. Ak dúfate, že iné platobné podmienky, dajte nám prosím vedieť predtým, keď ste objednávku.

2.Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený systém

3.Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

Zásielky

1.Zašleme tovar do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

2.Zásielky Čína Príspevok Air Mail menej ako 2 KG tovaru, všeobecne to bude trvať 5-15 pracovných dní. Ak potrebujete položku veľmi naliehavo, prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy sa vypočíta najlepšie expresná doprava nákladov pre vás. Expresná doprava trvá cca 3-7 dni, aby sa dospelo.

3.Ak nie ste ho získali v rámci prepravného času, prosím, bez váhania nás kontaktujte. Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky. Pretože niekedy to bude zdržaná premávka alebo let zápchy. Prosím, obráťte sa na nás. Budeme brať zodpovednosť odoslať alebo náhradu za stratu položky.

Spätná väzba

1.Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky, prosím, dajte nám päť hviezdičiek, ak ste spokojní pre nás.

2.Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu, ale to 1 munite je veľmi zásadný význam pre nás.

3.Prosím musia kontaktovať nás pred sťažovať, alebo odchode žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujem za váš tak láskavo pochopenie!

Vrátenie & Service

1.Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte sa obrátiť na nás s v 3 dní po obdržaní vášho nákupu.

2.Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3.Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Ľudské príčiny chyby nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4.Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť.

Štítky: Oblečenie labels, odevný návrhár labels, autor tkané etikety, Lacné oblečenie labels, Vysoká Kvalita odevný návrhár labels, Čína dizajnér tkané etikety Dodávateľov.

Typ Produktu Odev Labels
Číslo Modelu FL013
Materiál Handričku
Typ Menovky Hlavné Lables
Použitie Odev,Obuv,Tašky
Technics Vyšívané
Funkcia Eco-Friendly,Umývateľný
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky veľa (1000 ks/lot)
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 3cm (11.81in x 11.81in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zadarmo Design & Doprava Zadarmo na Mieru bavlna Bežné Ženy, alebo mužov oblečenie labels / tkané etikety/ main štítky FL013

Zadarmo Design & Doprava Zadarmo na Mieru bavlna Bežné Ženy, alebo mužov oblečenie labels / tkané etikety/ main štítky FL013

Súvisiace produkty

Porovnať