Pre Tvrdené Sklo Sony Xperia XZ Premium Screen Protector Farba Anti-Výbuch Úplné Pokrytie Fólia Pre Sony Xperia XZ Premium Sklo

Nový produkt

Skladom

€1.37

Pridať do obľúbených

dianxiaobao_

Package Zahrnuté

1 kusov na Obrazovku film

1 ks čistiacou handričkou

S Penou Box

Veľkoobchod veľké zľavy podporu !!

Russ ian Priatelia ! Prosím, Zanechajte Nám vaše celé Meno v Dôsledku ruskej Politiky,Ďakujem !

Poznámka:doprava spôsob Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus je Normálne Air Mail bez Sledovacie Číslo. Ak Potrebujete Platný Sledovacie Číslo pre Úplné Sledovanie Vašej Objednávky Prosím Vyberte poštovné spôsoby, ako s Čínou Post Regis tered Air Mail alebo www.haix.sk Stojan ard Poštovného !

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy v rovnakom čase. Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Prosím, poraďte sa vo vašej krajine colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú účtované pri nákupe položky.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus je Normálne Air Mail bez Sledovacie Číslo ,Ak potrebujete Platný Sledovacie Číslo pre Úplné Sledovanie Vašej Objednávky,Prosím, zvoľte Čína Príspevok Registrované Air Mail.

Budeme loď do 1-4 pracovných dní po platby vymazané (okrem víkendu a sviatkov). Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa je správna.

Akceptujeme vrátenie a výmena ak má položka akékoľvek chyby.Prosím, kontaktujte nás do 15 dní, pokiaľ ide nejaké problémy.Budeme sa snažiť poskytnúť vám príjemné nakupovanie.Vždy sa snažíme naše najlepšie dosiahnuť vašu spokojnosť,či tam je nejaký otázky, alebo problémy s nákupom, kontaktujte nás.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Štítky: Stylus, Lacné Obrazovky Chrániče, Pre Tvrdené Sklo Sony Xperia XZ Premium Screen Protector Farba Proti Výbuchu Úplné Pokrytie Fólia Pre Sony Xperia XZ Premium Sklo.

OEG Vitajte!
Použitie Mobilný Telefón
Druh Predné Film
S Maloobchodných Balíkov No
Funkcie Ultra-tenký,Jednoduchá Inštalácia,Poškriabaniu Dôkaz
Hrúbka Ultratenké 0.26 mm
Funkcia anti-sratch, odolný voči vode, Veľmi Hladké, Bubble-Zadarmo
Package Pena Box
Tvrdosť 9H
Názov Značky Wolfsay
Rad 2.5 D
Edge-to-edge Pokrytie Áno
Kompatibilný Telefón Značky Sony Ericsson
1 Tvrdené Sklo Pre Sony Xperia XZ Premium
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 14cm x 16cm x 2cm (5.51in x 6.30in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre Tvrdené Sklo Sony Xperia XZ Premium Screen Protector Farba Anti-Výbuch Úplné Pokrytie Fólia Pre Sony Xperia XZ Premium Sklo

Pre Tvrdené Sklo Sony Xperia XZ Premium Screen Protector Farba Anti-Výbuch Úplné Pokrytie Fólia Pre Sony Xperia XZ Premium Sklo

Súvisiace produkty

Porovnať