Väčšinu veľa 50pcs kovové katolíckej Anjel Strážny prívesok 16x26mm pre KUTILOV, takže ruženec príslušenstvo šperky,CP003

Nový produkt

Skladom

€8.23

Pridať do obľúbených

Ahoj všetci moji priatelia!

Dúfam, že máte sladký čas nakupovanie v našom obchode. ak máte akýkoľvek problém, pls neváhajte a kontaktujte nás .

Ak máte akékoľvek otázky o našich produktoch,e-mailom, môžete nás,odpovieme do 24 hodín.

Ak vaša celková suma nad 200USD v tomto obchode naraz,budeme loď tým, EMS alebo DHL zadarmo

dokonca môžete vybrať, čína príspevok,budeme loď tým, EMS alebo DHL ak sa nad 200USD.

Ak ste ešte nezískali body mesiac alebo položky poškodený na ceste,prosím, láskavo dajte nám vedieť.

Materiál: zliatiny zinku Veľkosť: 16*26 mm Qty: 50pcs Farba: ako pic

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní, prosím, kontaktujte nás, a potom I vám pomôže sledovať.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk.

Štítky: prívesky na šperky robiť, prívesky na výrobu šperkov, prívesok na šperky, Lacné prívesky pre šperky robiť, Vysoká Kvalita prívesky na výrobu šperkov, Čína prívesok pre šperky Dodávateľov.

Tému Kríž
Materiál kov
Štýl Náboženské
Názov Značky Ywbeads
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.16kg (0.35lb.)
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Väčšinu veľa 50pcs kovové katolíckej Anjel Strážny prívesok 16x26mm pre KUTILOV, takže ruženec príslušenstvo šperky,CP003

Väčšinu veľa 50pcs kovové katolíckej Anjel Strážny prívesok 16x26mm pre KUTILOV, takže ruženec príslušenstvo šperky,CP003

Súvisiace produkty

Porovnať