10 ml*2 ks Tranexamic kyseliny originálne kvapaliny Zubov a proti vráskam hydratačné melanínu podstate pehaveniu, anti-akné India

Nový produkt

Skladom

€11.31

Pridať do obľúbených

NÁS 6.86 / kus, Pozor!

Vážení, ak si nemôžete kúpiť normálne!

Pretože www.haix.sk, to sa už zaoberal, akonáhle je to možné.

Prosím, kontaktujte nás a Kúpiť tento odkaz rovnakú cenu ako produkt.

HANA Tranexamic kyseliny originálne kvapaliny

About Product (O Výrobku

Popis

Prečo sa prezident na mieste?

Príčinou vzniku škvŕn ----- glial bunky nemôžu tráviť melanínu melanínu

Pigmentácia a pigmentácia, pretože vonkajšie podnety ultrafialové žiarenie, endokrinné poruchy a iné faktory robia melanóm metabolizmu buniek z rovnováhy, že je vytvoriť veľký počet dospelých a veľké melanínu melanínu. A pretože telo nie je schopné stráviť svoje vlastné kožné bunky melanínu melanínu, takže melanínu bude hromadiť v povrchu pokožky, a tým produkovať nadmerné množstvo hrubé bledý nerovnomernú pigmentáciu.

V porovnaní s inými zubov produkty, tento okrem tranexamic kyselina je antioxidant, má tiež vysokú stabilitu, nie je citlivý na teplotu, poškodiť životné prostredie a ovplyvňovať vlastnosti prenosového systému. Nie je potrebné chrániť všetky typy dopravcu prenos účinok, stále schopní dosiahnuť bieliaci účinok. S rôzne vitamíny a prírodné kyseliny mliečnej bieliace zložky bieliaci účinok, ale bude zvýšenie ultimate bieliaci účinok. Tento produkt nie je pridať emulgátory, konzervačné látky ,, nepridávajte chuť bez pridania pigmentu. Jeho mierna, non-dráždi vlastnosti, vhodný najmä Poškvrny, zubov a vyvážené pleť davu. Okrem toho, tranexamic kyselina môže tiež zlepšiť celkový pocit transparentnosti a lokálne kožné pleti matný, pokožka má "ružové" bieliaci účinok.

Inštrukcie

tranexamic kyseliny, arbutin, snehu anjelov, kyselina hyaluronová

Krásne účinok: Tranexamic kyselina je inhibítorov proteináz, môže byť syntetizované priamo zapojený po vstupe do dermis kolagénu, môže úplne odrezať melanínu vyrobené ultrafialovým ožiareniu cesta vyskytuje, tak škvrny bunkové molekuly rozpustiť efektívne zubov.

Tranexamic kyselina je inhibítorov proteináz, môžu obmedzovať proteináz katalyticky peptid dlhopisov hydrolýzou, a tým predchádzať ako zápalové proteináz enzymatickú aktivitu, čím tlač epidermálnych buniek fungovanie časti chaotické škvrny a melanín rozšírenie faktor skupiny, a potom úplne odrezať trasy, pretože ultrafialového žiarenia a tvorbe melanínu vyskytuje. To je už tak, že škvrny zahustenie, rozšíriť a zvýšiť tak, aby bolo možné účinne predchádzať a zlepšiť pigmentácia na pokožky.

Pre ľudí

1, výsledkom je únava, nedostatok spánku tvorby kože nudné, žltá, negatívne príznaky starnutia kože a slabá pružnosť pokožky.

2. Ako koža starne, ultrafialové žiarenie spôsobené faktormi, voľné, ovisnuté, vrásky, suchá pokožka a iné starnutie pokožky.

3, v dôsledku abnormálneho vylučovanie melanínu in vivo, bujný, nadmerné usadzovanie povrchu kože, pokožka nemôže byť abnormálne metabolizmus melanínu, tvoria rôzne škvrny: ako škvrny, melasma, pehy, starecké škvrny a tak skoro.

4, vzhľadom k dlhej outdoorové aktivity a nesprávnej starostlivosti o pleť a pokožku poškodiť, predčasné vrásky, suchá koža, peeling, začervenanie, veľké póry a iné nepriaznivé symptómy.

5, čierne oko, pretože žijú bez zákona, počítačového žiarenia, fajčenia a iných faktorov, spôsobené tašky a iné problémy.

6, pretože výber low-kvalitná kozmetika a iné výrobky alebo hormóny spôsobiť kožné náchylné na alergie, čierne bodky intenzívne, veľké plochy kože smrti naliehavo potrebné zásadne riešiť a tak ďalej.

Značka: Závod Darček Pôvodu: ČÍNA Funkcie:

Tranexamic kyseliny originálne kvapaliny

Ľahko absorbujú

Jemný opravy kože

Takže pokožka vlhká a lesklé Zloženie:

Voda, propylénglykol, glycerol, butylene glycol, hydroxyethyl celulózy, ceramidy 1, tranexamic kyseliny, hyaluronát sodný, hydroxybenzyl ester skladovateľnosť:

3 roky, (Vyrobené v Číne, dátum výroby budú jasne označené na etikete. ) Odporúčame použiť:

Pre Starostlivosť O Pokožku Balenie:

Zapečatené balenie Množstvo:

2 KS Hmotnosť:

20ML Ako na použitie: Po vyčistení pleti, otvoriť pôvodný sterilné fľaše spp, vybavené transparentné životného prostredia drip, jemne bazálnej riešenie môžu byť použité. Nástroje Import lepšie výsledky typ Pokožky: Všetky Typ Pleti Veľkoobchodná Cena: Viac ako 3 ks, zľava 5%

Poznámka Olej pôvodu Čína, výrobcu, je Guangdong v Číne sú kozmetické výrobky triedy, iba pre vonkajšie použitie, nemôže jesť.

Viac Informácií O Produkte Informatio

Čínsky Popis Obrázky na odkaz, na Akékoľvek otázky, Prosím neváhajte a kontaktujte nás

Prečo Si Vybrať ? Rastlina Dar Prírody A Kvalitné Tajomstvo. Rastlina Dar je prírodné rastlinné silice výrobných podnikov,GMP výroby workshop,dovezené, zariadenia,technológie ťažby,a mnoho národnej bezpečnosti inšpekčný certifikát,dodržiavať prirodzené & vysoko kvalitné esenciálne oleje spätnú väzbu zákazníkov.

Rastlina Darčekové výrobky, bezpečnosť detekcie.

Rastlina Dar je profesionálny zdravie a krása predávajúci v číne, predáva obrovský výber vysoko kvalitných produktov, ktoré sú vyrobené v Číne za prijateľnú cenu.

Sme veľmi radi, aby sa mohli spojiť sa so zákazníkmi z celého sveta, a aby naše rady neuveriteľné zdravie a krásu výrobkov, ktoré majú k dispozícii všade tam, kde žijú.

Dostupné produkty starostlivosti o Pleť výrobky, éterické oleje, masážne oleje, základné oleje, Originálne Kvapaliny, Hydrolat; Ako bonus navyše, tam je denne riešenie, ktoré ponúka vyberte produktov za zvýhodnenú cenu. Okrem toho, kupujúcich, ktorí chcú nákup položiek vo veľkom môžu prijímať aj ďalšie zľavy.

Štítky: tekutiny teplota, kvapaliny nádrž, tekutiny corrector, Lacné teplota kvapaliny, Vysoká Kvalita kvapaliny nádrž, Čína tekutiny corrector Dodávateľov.

denný krém poisťovne liečba
Číslo Modelu Tranexamic kyseliny originálne kvapaliny
Pohlavie Unisex
Položka Druh Krém
kozmetika účinnosti vyvolávajúce jazva / do indie, pretrhla
Zložka Tranexamic kyseliny originálne kvapaliny
účinnosti vyvolávajúce zmenšenie pórov
NET WT 10 ML
kozmetika funkcie používať dobrý efekt, žiadne
Názov Značky Rastlina Darček
Použitie Tvár
špecifikácia pehaveniu normálna veľkosť
Funkcia Zubov
vhodné pre všetky typy pleti pleť
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10 ml*2 ks Tranexamic kyseliny originálne kvapaliny Zubov a proti vráskam hydratačné melanínu podstate pehaveniu, anti-akné India

10 ml*2 ks Tranexamic kyseliny originálne kvapaliny Zubov a proti vráskam hydratačné melanínu podstate pehaveniu, anti-akné India

Súvisiace produkty

Porovnať