Vintage Olej Kožené Ženy Tašky Dámy Laser Engrave Motto a Logo Darček Kožené Kabelky Ženy Messenger Tašky sac bolsas feminina

Nový produkt

Skladom

€27.89

Pridať do obľúbených

Vintage Olej Kožené Ženy Tašky Dámy Laser Engrave Motto a Logo Darček Kožené Kabelky Ženy Messenger Tašky sac bolsas feminina

Môžeme použiť Laser na vlastné logo,názov, heslom alebo iným nápisom ,Laserové pálenie povrchu kože a robia čierna farba, vzor, podrobnejšie informácie prosím na VEDOMIE: "Smirnoff" je moje osobné značky,všetky taška predvolené, ak chcete odoslať nie-logo jeden,ak sa vám páči môj vlastný smirnoff logo alebo chcete tlačiť svoje vlastné meno alebo logo, prosím, kontaktujte ma ^^ Vzhľadom na Displeji rozdiel , farba bude trochu iný ako na obrázku. Vzhľadom na Ručné meranie, veľkosť bude 1-2cm chybe, uistite sa, prosím, na to, ďakujem!

1.To je tiež známe ako "olej koža" alebo "krava olej kože",a patrí k high-grade kože.Je veľmi tenké, elegantné povlak na povrchu.Povlak je veľmi tenká a s pekným priepustnosti a adsorbability.

2.To má prirodzenú zrná a pohodlné ručné pocit.Povrch je veľmi lesklý.

3.To sa zmení viac a krajšie, ako plynie čas, ak si udržať to dobre.Prosím, majte na produkty ďaleko od vody a olejových škvŕn.

Veľkosť:22 cm(8.65 v)*7 cm(2.75 v)*16 cm(6.28, v)L*W*H

Materiál: olejová koža

Ochrana kože 1. Vo Všeobecnosti odporúčame používať živočíšny olej, ktorý je vyrobený živočíšneho tuku, povahu zvierat olej je simmilar ako kožené, tak ochrane účinok je najlepšie. Bežne živočíšny olej je noriek olej, farebný efekt z noriek olej je veľmi mierne, koža, farba bude o niečo tmavšie, keď si dať noriek olej na to, ale farba sa zmení čoskoro, keď sa olej stáva dryed,je veľmi vhodný pre každodennú Starostlivosť; Môžeme utrite živočíšneho oleja na kožu čistou rukou, alebo vatový tampón na starostlivosť o kožené 2. Horn olej alebo priehľadné kožené zjasňovač môžete tiež starostlivosť o kožené, môžete si ju kúpil v Odbornej koža starostlivosť shop

Shiping budú usporiadané do 7-10 dní po zaplatení. Budeme deklarovať svoju položky ako"dar" oceňujú o $5 pre colné pohodlie. Poštovné spôsob, ako prijímame takto

--Kvality--

Všetky výrobky sú preverované starostlivo pred predajom a dodania, kvalita je zaručená.

--Prepravné--

1. Zabezpečíme prepravy podľa vašich Escrow adresu. Uistite sa, že váš podrobné adresy a mená a priezviská sú absolútne správne.

2.To zvyčajne trvá asi 25~50 dní za tovar prichádzajúci Prostredníctvom Čína air mail, a 5~7 dní prostredníctvom DHL, FEDEX, UPS a TNT. Pls trpezlivo čakať, ak nechcete prijímať položky na tius. Ďakujeme za pochopenie.

----Spätnú väzbu

Pls dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu. Ak máte akékoľvek otázky o produktoch, pls kontaktujte nás, a my budeme snažiť vyriešiť problém.

Návrat Politiky

Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou keď sa zobrazí položky, pls kontaktujte nás Ihneď . Akceptujeme výmenu alebo vrátenie peňazí do 14 dní po obdržaní. Vrátime kúpnu cenu, Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný pre vrátenie položky a položky, ktoré majú byť vrátené, musí byť v NOVÝ a DOBRÝ stav.

Krajina

Doprava tius

Poznámka

USA

7-14 pracovných dní

>20 dní, kontaktujte nás

Austrália, Kanada, Spojené Kráľovstvo

15-25 dní, soustiuss 30 dní

> 30 dní, kontaktujte nás

Francúzsko

15-28 rokov dní, soustiuss 30-35 dní

> 35 dní, kontaktujte nás

Rusko, Brazília, Španielsko

20-40 dní, soustiuss 40-45 dní

> 45 dní, kontaktujte nás

Ostatné krajiny

Normálne 25-30 dní, kým

> 30 dní, kontaktujte nás

Custousr servisný technik Pracujúci Tius (Peking GMT+8 Tius Zóna)

Pondelok-Piatok

Sobota

Nedeľa

8.00 am-6.00 pm

Deň voľna

Deň voľna

--Poznámka-Ak máte akékoľvek problémy, predtým, než idete do otvoreného sporu alebo opustí spätnú väzbu, prosím, kontaktujte nás v prvom rade a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám Budeme odpovedať svoju správu a vyriešiť váš problém čo najskôr počas pracovných hodín, nemôže odpovedať na sobotu,pls pochopiť, vďaka! Vždy sme odoslať všetky pozemky, doporučene, s sledovacie číslo, vďaka!

*Táto forma je pre referenčné účely. Ostatné krajiny sa môžu odkaz v okolitých krajinách prepravu. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím!

Štítky: bolsa feminina, kožené kabelky, Kožené Ženy Taška, Lacné bolsa feminina, Vysoko Kvalitné kožené kabelky, Čína kožené ženy taška Dodávateľov.

Vzor Laser Engrave Motto a Logo
sac sac hlavný femme de marque
Veľkosť (20cm<Max Length<30cm)
Kabelky Typ Program Messenger Tašky
Interiér Vnútorný Priestor,Mobilný Telefón Vrecko,Vnútorné Vrecko Na Zips,Vnútorné Otvoru Vrecka
Príležitosti Strana
Dekorácie Žiadne
program messenger taška taška cez rameno
Štýl Vintage
ženské taška Tašky, Messenger tašky
Počet Rukoväte/Popruhy Jeden
Kožené olej kožené ženské kabelky
Tvar Klapka
Vzor Typ Pevné
Hlavný Materiál Pravá Koža
Názov Značky Smirnoff
Položka Druh Kabelky
Pravá Koža ženy taška
Číslo Modelu G-BH0033 Ženy Messenger Taška
Exteriér Žiadne
Pohlavie Ženy
Tvrdosť Mäkké
Obkladový Materiál Polyester
Retro taška Taška Ženy
Uzavretie Typ Zips & Hasp
Originálne Kožené Typ Hovädzie Kože
Veľkosť Balenia 30cm x 25cm x 5cm (11.81in x 9.84in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vintage Olej Kožené Ženy Tašky Dámy Laser Engrave Motto a Logo Darček Kožené Kabelky Ženy Messenger Tašky sac bolsas feminina

Vintage Olej Kožené Ženy Tašky Dámy Laser Engrave Motto a Logo Darček Kožené Kabelky Ženy Messenger Tašky sac bolsas feminina

Súvisiace produkty

Porovnať