Ručné Krátke Nôž Ostrý Japonský Meč 1060 uhlíkovej ocele Full Tang rezacím Nožom Skutočný Samuraj Tanto Rezanie Cosplay Meč

Nový produkt

Skladom

€58.02

Pridať do obľúbených

Celková dĺžka : 41 cm/16.1 palec

Čepeľ dĺžka : 32 cm/12.6 palec

Rukoväť dĺžka : 10 cm/3.9 palec

Čepeľ šírka : 3,1 cm/1.2 palec

Hrúbka čepeľ : o 0,76 cm/0.3 palec

Čepeľ materiál : 1060 uhlíkovej ocele

Hamon : Nie Hamon

Ostrosť : môže znížiť bambusu,papier

Ahoj:(Krvný groove): Bo-Ahoj

Cuka(rukoväť): Tvrdé drevo zabalené s napodobňované Rayskin & bavlna Ito,ornament s Zliatiny menuki

Saya : Vysoko kvalitné tvrdé drevo

Príchuť : Full Tang

Tsubou : Nie Tsubou

Ďalšie prvky : Mosadz seppa/habaki+Zliatiny fuchi/kashira

Stav: Úplne nový&môžu byť úplne rozložila alebo zmontované

Príslušenstvo: meč taška (farba je odoslaný náhodné)

ČEPEĽ: blade tento meč je ručne kované a leštené s 10 procedúrami.oceľové používame nie je normálne ocele s kamiónom alebo autá alebo iné života elektriku,ocele, použitie pre kotúč obsah oveľa viac uhlíka a čistoty nemôže byť porovnateľné.

CUKA: Na Cuka (rukoväť) je vyrobené z pevného dreva(širšie na 2 končí a tenšie v strede rukoväte),dobre zabalené v priebehu napodobňované Samegawa (Ray pokožku) bavlna s Ito. Na Fuchi (rukáv) a Kashira (buttcap) sú vyrobené zo Zliatiny. Príchuťou meča je zabezpečená dvoma Mekugi (kolíky). Dve Menuki (ozdoby) sú na každej strane Cuka.

HABAKI(blade golier): je jeden kus výstavba mosadz. hlavným bodom habaki je, aby saya pevne do stierače,tak je normálne, ak je škrabanec na.

SAYA: Na saya (plášť) meča je vyrobená z tvrdého dreva,zviazané s Sageo mosadz Kurigaga (gombík) z pošvy.

BO-HI(krv groove): Dlhá AHOJ na každej strane. Vlastne to je nedorozumenie BO-AHOJ, ako sa krvi groove,to nie je len použiť na bloodletting,hlavným bodom je svetlo hmotnosť meč,ktorý môže meč flexibilné ,a poskytnúť zvuková spätná väzba, keď prehodil.ak si chcete meč so silným silu,môžete držať meč bez BO-AHOJ. Kontaktujte nás, ak nechcete, aby BO-AHOJ.

Teplé Riadku 1. Vzhľadom na monitore počítača a samotná streľba jas a iných dôvodov, bude existovať určitý farebný rozdiel. Konečné farby nájdete na našej skutočnej tovaru. Prosím, vedeli to skôr, než si ho kúpiť. Ďakujeme ! 2. Obrázky sme sa ukázať, sú 100% Reálne Objekt na Fotografovanie . 3. Ako všetky naše meče sú plne ručné, 1`2 cm líši môže byť existoval. *Balenie obsahuje: 1.montované meč s saya (ale meč stojan nie je súčasťou dodávky) 2.meč taška (farba je odoslaný náhodné,zdarma ako darček, žiadna záruka, vrátenie alebo výmena)

Môžete navrhnúť svoju vlastnú meč tu. Len prosím zanechajte nám poznámka o vaše príslušenstvo požiadavky a my vám pripravíme meče podľa vašich potrieb.

Ak niektoré dodatočné poplatky by mali byť účtované, prosím, nechcem, aby platbu prvý, keď si ho objednať. Zmeníme cena pre vás a potom vás sú potrebné pre vykonanie platby.

Zadarmo Ito/ Sageo pre Výber

Budeme držať ito a sagoe rovnakej farby.

Vezmite prosím na vedomie, usa, ktorá je pre ito, a ktorý je pre sageo, keď si v objednávke, ak chcete zmeniť, a potom v rôznych farbách.

Zadarmo Rayskin pre Výber

1. Príprava Čas: potrebujeme 2`5 pracovných dní na prípravu meč, ak tam nie je prispôsobenie sa o to. Viac času bude potrebné, ak meč je prispôsobený.

2. Všetky meče budú odoslané prostredníctvom EMS. Toto je len poštovné spôsob, ktorý môže loď meče.

3. Kupujúci' Informácie-Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Avšak, niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Vezmite prosím na vedomie, že nie sme loď, na víkendy, alebo štátnych sviatkov.

Longquan je pôvodné miesto, z obľúbených meče a celadon (črep). Je známy doma i v zahraničí na výrobu Longquan meče. Na základe 2600 rokov'traditional meč kultúry Longquan, naša spoločnosť zdedené a vyvíjajú predkoch meč-kováčske remeslo, absorbuje zásluhy iných kolegov, a vybrať najlepší materiál na forge meče o viac ako 20 pracovných postupoch ako zatĺkať, odpratávanie, podanie, gravírovanie, ochladzovanie, leštenie, atď. To je slávny pre typické znaky "húževnatý a ostrá, pár tvrdosť hebkosť, ohrozujúce lesklé čepeľ, nádherné vzory a kovania"

Vďaka za vysoké očakávania a podporu od našich zákazníkov. Budeme nikdy sklamať akýkoľvek meč-milenca a našich zákazníkov. Medzitým, snažíme sa, aby každý meč byť vynikajúci s obnoveným úsilím, čo dokonalosti viac ideálny, a splniť všetky zákazníci'satisfactions.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd , 5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd , dáme vám $3 ZĽAVU pri ďalšej objednávke. 2. Ak nie ste spokojní s našimi porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba . Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás. 3. Prosím, napíšte nám pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy. Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu z Shinside, môžete sa vrátiť. Žiadosť: 1. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 2. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Štítky: meč, meč, meč ostrý, meč znížiť, Lacné meč meč, Kvalitný ostrý meč, Čína meč znížiť Dodávateľov.

Typ Kotúča Full tang čepeľ
Štýl Ľudové Umenie
Tému Športové
Použitie Rezanie
Tsubou Materiálu (Stráže) Č tsubou
Cuka Materiál (Rukoväť) bavlna ito+syntetické rayskin+zliatiny príslušenstvo
Regionálne Funkcie Japonsko
Materiál kov
Meč typu Japonský samuraj tanto meč/kinfe
Kovanie Techonology Plný Ručné
Čepeľ Materiál 1060 uhlíkovej ocele
Ostrosť Veľmi ostré(bitka pripravený)
Režim Číslo FCG0005
Názov Značky SHI-JIAN
Veľkosť Balenia 80cm x 11cm x 11cm (31.50in x 4.33in x 4.33in)
Hmotnosť Balenia 1.5kg (3.31lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ručné Krátke Nôž Ostrý Japonský Meč 1060 uhlíkovej ocele Full Tang rezacím Nožom Skutočný Samuraj Tanto Rezanie Cosplay Meč

Ručné Krátke Nôž Ostrý Japonský Meč 1060 uhlíkovej ocele Full Tang rezacím Nožom Skutočný Samuraj Tanto Rezanie Cosplay Meč

Súvisiace produkty

Porovnať