STRIEĽAŤ 1/4 " Mini prísavky Tripod Mount Adaptér pre GoPro Hero 5 4 3 Relácie SJCAM SJ4000 Yi 4K SOOCOO Eken Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€1.26

Pridať do obľúbených

Popis:

1.Zbrusu nový a 100% Vysoká Kvalita

2.ľahký a ľahko použiteľný

3.Vhodné pre Všetky kamera/Fotoaparát Záznamník s 1/4" diera

4.Otvor nie vyhovovali 4/1" skrutka

Package Zahrnuté: 1x závit pre Statív (Žiadny Rozdiel medzi XTGP60A a XTGP 60 rokov, ale cena )

Doprava doprava po celom Svete .(Očakávame, že niektoré krajiny a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie , My len loď na potvrdenej objednávky adresy . Prosím, potvrďte objednávku adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu . SLUŽBY tranzitný ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky .Tranzitné časy sa môže líšiť ,a to najmä počas holday sezóny . Ak ste nedostali vašu položky v rámci ochranné čas z zásielky , prosím zmluvy nás . budeme sledovať shipiment a späť k vám, hneď ako possiblewith replay . Brazília vlastné uveďte, prosím, daňové číslo, na nás, ak si vyberiete obchodné zásielky spôsobom ,ruský vlastné prosím zanechať celé meno k nám .vďaka .

O Návrat Ak ste hava akékoľvek otázky o produkte ,prosím zmluvy nás do 7 dní . Ak táto položka vo vašom prossession viac ako 7 dní,považuje sa to používa a nebudeme AKCEPTOVAŤ VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Servis a Záruka: Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné položky, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je to možné ,budeme kontrolovať a dávať si rozumné riešenie . Neakceptujeme produkt spor náhradu, ak položka poškodený/stratené, pretože kupujúci dôvodu . Ak chcete tovar vrátiť späť pre ďalšie riešenie, prosím kontaktujte nás vopred. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného za žiadnych okolností. Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: eken príslušenstvo, pre gopro hero, príslušenstvo eken, Lacné eken príslušenstvo, Vysoká Kvalita pre gopro hero, Čína príslušenstvo eken Dodávateľov.

Názov Značky STRIEĽAŤ
Druh Príslušenstvo Set/Kit
Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky Yi
farba Čierna
Zväzok Zväzok 1
Číslo Modelu XTGP60A
Materiál ABS plast + Kov
Vhodné pre Gopro Hero5/4/3+ SJCAM SJ4000 Plus/SJ7000/Eken h9
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 7cm x 5cm (3.94in x 2.76in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

STRIEĽAŤ 1/4

STRIEĽAŤ 1/4 " Mini prísavky Tripod Mount Adaptér pre GoPro Hero 5 4 3 Relácie SJCAM SJ4000 Yi 4K SOOCOO Eken Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať