DIY Kit LM2596 Nastaviteľné Napätie Stabilizátor Presné Buck Krok Dole Modul Napájania

Nový produkt

Skladom

€1.53

Pridať do obľúbených

1. Funkcia:

To môže vstup non-stabilný striedavý prúd a výstup nastaviteľné napätie. Jeho minimálne výstupné napätie je 1,23 V a maximálny výstupný prúd 3A. LM2596 obsahuje pevnou frekvenciou oscilátora (150KHz) a referenčná hodnota napätia stabilizátor (1.23 V), a má dokonalú ochranu obvodu, prúd limit, tepla cut-off okruh a tak ďalej. Tento okruh má výhody vysoká účinnosť a nízke teplo. To môžete využiť rôzne nečinnosti transformátory okolo vás, aby stabilné napätie stabilné napájanie.

2. Pracovné napätie:

LM2596 je prepínač napätia stabilizátor a krok dole okruhu. Uistite sa prosím, že vstupné napätie je vyššie ako výstupné napätie. Všeobecné vstup je 3.2 V - 40V, a výstup je 1,23 V-35V.

3. Obvod princíp:

Nestacionárneho AC napätie vstupný J1 bola odstránená tým, d1-d4, C1 a C2 filtrované ako vstupné napätie LM2596 výstupom na stabilné JEDNOSMERNÉ napätie z J2 cez LM2596. C3, C4 je výstupný filter kapacitu. R2 a LED2 predstavujú indikátor okruhu. LED1 je 8 mm biele LED. Jeho jas môžete zhruba indikujú výstupné napätie. Ak jas je príliš svetlé, môžete zvýšiť odpor R2 správne. L1 je špeciálne indukčnosti, ktoré funguje ako konverzie energie. D5 je diódy schottkyho, ktoré má nepretržitú úlohu v okruhu. C5 zasahuje do obvodu. Výstupné napätie R1 a W1 sa môžu vypočítať podľa nasledujúceho vzorca: Vo=1.23(1+W1/R1)

Balík obsahuje:

1* DIY Kit LM2596 Nastaviteľné Napätie Stabilizátor Presné Buck Krok Dole Modul Napájania

Milí priatelia, ak vaša objednávka viac ako $5, www.haix.sk nám nedovolí poslať balík nie je k dispozícii informácie o sledovaní spôsob dopravy (ako Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, 4PX Singapur Post OM Pro). Takže prosím, vyberte si Čína Príspevok Air Mail/www.haix.sk Štandardná Doprava, ak vaša objednávka viac ako $5. Alebo pls split vašej objednávky, môžete odoslať viac ako 2 objednávok, uistite sa, že každá objednávka menej ako $5 a skontrolujte, či váš každej objednávke menej ako 5 eur, Rusko menej ako $2. Zvoľte si, prosím, Čína Príspevok Air Mail/www.haix.sk Štandardná Doprava, ak chcete úplné sledovanie informácie. Ďakujeme za vašu podporu!

Drahý priateľ, Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Ďakujeme vám za vašu podporuje!

Štítky: Napätie Regulátorov/Stabilizátory, Lacné Regulátory Napätia/Stabilizátory, DIY Kit LM2596 Nastaviteľné Napätie Stabilizátor Presné Buck Krok Dole Modul Napájania.

Prúd Typ DC
Názov Značky DIYMORE
Použitie Pls pozrite opis
Číslo Modelu LM2596
Fáza Jednofázový
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.061kg (0.13lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

DIY Kit LM2596 Nastaviteľné Napätie Stabilizátor Presné Buck Krok Dole Modul Napájania

DIY Kit LM2596 Nastaviteľné Napätie Stabilizátor Presné Buck Krok Dole Modul Napájania

Súvisiace produkty

Porovnať