Nová 7 Palcový Dotykový Displej Digitalizátorom. Panel Sklo Pre PULWIN Škola MAX

Nový produkt

Skladom

€5.77

Pridať do obľúbených

Nová 7 Palcový Dotykový Displej Digitalizátorom. Panel Sklo Pre PULWIN Škola MAX balenie obsahuje: 1(jeden) kus dotykový displej

Zvláštne Upozornenie: Prosím, test normálne pred inštaláciou.

Ako dotykovej obrazovke sa môžu má rôzne konektor kábel pre rovnaký model. Prosím, otvorte svoje obrazovky ak chcete skontrolovať, či je kábel rovnaké ako na obrázku. Rôznych výrobných šarží. Produkt číslo dielu a LOGO nesmie byť v súlade s obrázkom. Sme jediná záruka kompatibility Balenia:

Zvyčajne sme pack naše produkty anti-statické tašky, bublina tašky, kvalitné obaly. A sľubujeme, že tu, ak si si to zle, pretože chudobných balík, bude to 100% naša zodpovednosť, a postaráme sa o to. A ako sa neskôr ukázalo, pre naše reponsibility, dostanete 100% peniaze späť, alebo bezplatné náhradné. Teplé Tip: Pretože Čína PRÍSPEVOK AIR MAIL je bezpečnosť, výkon, nízka a dlhá doba pre dodanie.Ak je váš balík je nad 200usd alebo potrebujete naliehavo, prosím, nenechajte si vybrať SG post a Čína Príspevok. Kontaktujte nás, ak si myslíte, prepravné náklady, je zle. Kvalita a Záruka: po Prvé, sme sa dostali všetky populárne telefónu doske, a všetky súvisiace skúšobné zariadenia na testovanie a uistite sa, že sú dobrej kvality, pretože vieme, že ak sa vám to podarí zlé, že bude náš problém. Poskytujeme záruku na všetky časti, ponúkame na predaj. Pokiaľ to nie je poškodený alebo znehodnotený po vás, poskytneme vám bezplatnú výmenu.

Štítky: Lcd Tablet & Panely, Lacný Tablet Lcd & Panely, Nová 7 Palcový Dotykový Displej Digitalizátorom. Panel Sklo Pre PULWIN Škola MAX.

Typ Obrazovky Kapacitný Displej
Veľkosť Obrazovky 7~10 Palec
Číslo Modelu Škola MAX
Typ Produktu Tablet Dotykový Panel
Kompatibilné Značky Pre PULWIN
Názov Značky HengChu
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nová 7 Palcový Dotykový Displej Digitalizátorom. Panel Sklo Pre PULWIN Škola MAX

Nová 7 Palcový Dotykový Displej Digitalizátorom. Panel Sklo Pre PULWIN Škola MAX

Súvisiace produkty

Porovnať