KORG SZ-120 Professional Orchestrálne Tuner Chromatické Tuner, Bass/Saxofón/ Husle/ Flauta Tuner Univerzálny Tuner

Nový produkt

Skladom

€54.39

Pridať do obľúbených

Naladiť vietor a sláčikové nástroje, v blesku s novým SZ-120, ihly typu meter s širokú škálu a všestranné funkcie!

Vertikálny dizajn a vynikajúcu viditeľnosť

SZ-120 je chromatické tuner určený pre orchester, balenie vysoký výkon a sofistikované funkcie vo vertikálnej dizajn, ktorý je ľahké držať a ovládať. Funkcie duálneho zobrazenia, ľahký-k-pozri ihly typu ukazovateľ a podsvietený LCD displej, ktorý zobrazuje úroveň nabitia batérie, zvukový výstup, kalibrácia, kľúč a poznačte si názov. Ďalšie konštrukčné vlastnosti patrí veľké dial, ktorý umožňuje ľahko vyberte požadovaný režim, prst-priateľské tlačidiel a vzadu namontovaný stojan, ktorý umožňuje jednotky stáť sám. Prepracovaný strieborný hliníkový panel prispieva k jej elegantný, nový vzhľad.

Presne naladiť orchestrálne nástroje v širokom rozsahu

Keďže sme vyvinutie prvej meter-typ tunera v roku 1975, presnosť Korg prijímačov ich urobil výber umelcov v všetky štýly hudby. So svojím širokým rozsahom od A0 do C8, SZ-120 umožňuje rýchlo naladiť akýkoľvek typ dychovej hudby alebo orchestrálne nástroj – vietor, string alebo klávesnice. SZ-120 tiež poskytuje široké spektrum kalibrácia na podporu koncert ihrisko v rozsahu A4=349-499 Hz (1 Hz krokoch).

Široká podpora pre transponujúcich nástrojov a historické temperamentu

Aby ste mohli pohodlne naladiť všetky strunový nástroj, dvanásť typov prebratia tlačidlá sú uvedené vrátane oboch vedľajšie mlynárske výrobky a bytov. Multi Temperament funkcia poskytuje osem prednastavenia, ktoré pokrývajú väčšinu populárnych historických temperamentu často používa s obdobím nástrojov. Tieto sú tiež ideálne pre kontrolu jedinečný temperamentu používané v klasickej hudby.

Hladký a vysoko presné ladenie očakávate od ihly-typ meter

SZ-120 používa vysoko presné ihly-typ meter, aby sa presne uvedú všetky ihrisku rozpor. Rýchlosť, akou ihlou reaguje na vstup sa môže meniť v určitom rozsahu troch krokov; môžete vybrať, rýchly alebo pomalý ihly pohybu, aby zodpovedali vašej ladenie predvolieb.

Môžete si tiež vybrať z dvoch ladenie režimy, režim Auto, ktorá automaticky rozpozná výšky jednu poznámku môžete hrať na vstup nástroj, alebo Manuálny režim, ktorý vám umožňuje nastaviť požadovanú poznámka názov. V manuálnom režime ihly pohybu je uvedený v rozsahu ±500 centov, nechať si zobraziť ladenie rozpor v širokom rozsahu. Okrem vynikajúcu viditeľnosť jedinečné ihly typu meter, Led diódy, ktoré sa nachádza pod meter tiež uvedie ihrisku odchýlky alebo perfektný zápas, takže presné ladenie jednoduché aj pri slabom miestach.

Energeticky úsporné dizajn pre dlhú výdrž batérie

SZ-120 je navrhnutá pre dlhšiu životnosť batérie viac ako 100 hodín, keď beží na dve batérie typu AAA. To môže byť tiež použitý s AC adaptér (predáva sa samostatne dokúpiť).

Korg je vlastnícke Zvuku Späť režim poskytuje referenčný tón, ktorý je ideálny pre tuning vietor alebo sláčikové nástroje, alebo pre hodiny

SZ-120 môžu produkovať referenčný tón v päť-oktáva rozsahom od C2 (65.41 Hz) do C7 (2093 Hz). Dvoch alebo viacerých hudobníkov, môže súčasne počúvať referenčný tón, zatiaľ čo ladenie. Môžete prepnúť výstup úrovni v dvoch etapách. Veľký reproduktor otvor umožňuje vysokej hlasitosti a reproduktora otvorenie nie je upchatý, aj keď pomocou stojana, zabezpečiť, že referenčný tón bude ľahko počuť.

SZ-120 tiež poskytuje Korg proprietárnu Zvuku Späť režime. Tento režim umožňuje pripojiť voliteľný CM-200 Kontakt Mikrofón do vstupu jack a automaticky SZ-120 reproduktor vytvoriť referenčný tón na vedomie, že je najbližšie k vstupu ihrisku môžete hrať na svoj nástroj. Merač bude tiež uvedie vstup ihrisku, nechať si môžete naladiť pomocou vaše oči, ako aj vaše uši pre väčšiu presnosť – a tiež poskytuje skvelý spôsob, ako trénovať svoj zmysel ihrisku. Keďže mic je postavený v, SZ-120 môžete ľahko zistiť ihrisku akékoľvek zvukové nástroja.

Štítky: tuner chromatické, chromatické tuner, tuner basy, Lacné tuner chromatické, Vysoká Kvalita chromatické tuner, Čína tuner, bass Dodávateľov.

Číslo Modelu Korg CA2
farba SZ-120
Druh Metronóm
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

KORG SZ-120 Professional Orchestrálne Tuner Chromatické Tuner, Bass/Saxofón/ Husle/ Flauta Tuner Univerzálny Tuner

KORG SZ-120 Professional Orchestrálne Tuner Chromatické Tuner, Bass/Saxofón/ Husle/ Flauta Tuner Univerzálny Tuner

Súvisiace produkty

Porovnať