1set=6pcs. Živica Japonské kreslené suchár. Živica flatback Cabochon pre telefón dekorácie,urob si sám

Nový produkt

Skladom

€1.81

Pridať do obľúbených

Materiál:živica

kategória: ako na obrázku

prevod:1 mm=0.0394 palcový 1inch=25,4 očakávané mm

Farba:ako na obrázku

Položka useage:široko používaný v embellishment . vlasy luk centrum.scarpbooking.telefón dekorácie .všetky druhy urob si sám

Platby

1. Akceptujeme alipay tu.

2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

Doprava

1. Doprava zadarmo Čína Post Air Mail, dostanete k väčšine krajín, v 20-55 pracovných dní. Závisí od destinácie a objektívnych faktorov, niekedy to môže trvať dlhšie.

2. Väčšina položiek budeme loď do 7 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená (vezmite prosím na vedomie, niekedy niektoré položky nemajú zásob, ktoré bude trvať niekoľko dní a viac).

3. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie, problémy a poškodenia, ktoré spôsobil v prepravných služieb, ako sú nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Vrátenie a Záruka

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný, poškodenie po použití a tak ďalej.

4. Za chybné položky, pošlite nám, prosím jasné obrázky.

Spätná väzba

1. Kupujúci je najskôr potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred spory alebo odchode žiadne negatívne pripomienky. Môžeme pracovať spoločne vyriešiť. Ďakujeme za pochopenie!

VĎAKA ZA TVOJ ČAS! VITAJTE V NAŠOM OBCHODE!

Štítky: cabochon flatback, cabochon živice flatback, Cabochon urob si sám, Lacné cabochon flatback, Vysoká Kvalita cabochon živice flatback, Čína cabochon diy Dodávateľov.

Tému Láska
Názov Značky umožňuje začať
Materiál Živica
Veľkosť 6pcs
Štýl Umelé
Typ Jednotky Balenie
Veľkosť Balenia 6cm x 6cm x 6cm (2.36in x 2.36in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1set=6pcs. Živica Japonské kreslené suchár. Živica flatback Cabochon pre telefón dekorácie,urob si sám

1set=6pcs. Živica Japonské kreslené suchár. Živica flatback Cabochon pre telefón dekorácie,urob si sám

Súvisiace produkty

Porovnať