Priemer 15 cm, 9 hlavy lampy sklenenú guľu prívesok svetlá mordern dizajn prívesok lampa luster z farebné sklenené gule

Nový produkt

Skladom

€190.83

Pridať do obľúbených

Priemer 15 cm 9 hlavy lampy sklenenú guľu prívesok svetlá luster farebné sklenené gule moderné lampy, krištáľové lustre

Materiál: farebné sklo

Farba: 8 farieb(zelená,fialová,transparentná, šedá, čaj, drobné modrá, tmavo modrá,žltá)

Vezmite prosím na vedomie, akú farbu, ktorú potrebujete, keď si objednáte, napríklad: ak si objednáte 19 hlavy lampy, prosím, dajte nám vedieť, koľko geen, koľko fialová, alebo ako mnoho ďalších farieb, ktoré potrebujete.

Všetky farby ukázalo, že v nižšie uvedený obrázok.

Žiarovky: G4 (Include)

Veľkosť: priemer 15 cm(jedna lopta)

O Platby:

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.haix.sk .kom, ako je PayPal, platobné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk , a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE: AK PLATBA NEOBSAHUJE POVINNOSTI, MIESTNYCH DANÍ, ALEBO INÝCH DOVOZ POPLATKY.

O Preprave:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa MUSÍ MATCHyour doručovaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy andholidays. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Prepravné náklady : Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií. Ale väčšina naše produkty pre dodanie zdarma prepravné služby.

Návrat & Vrátenie Peňazí:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie zo dňa itwas prijaté. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, je isconsidered používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Tam sú NOEXCEPTIONS!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Kupujúci sú zodpovední za spiatočnou adresou .

O Záruku:

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky(s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby(a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ TOVAR S ANEXPIRED ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

O Spätnej Väzby:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá .Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, aj pre vás. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: lampa luster, Sklenenú Guľu Prívesok Svetlo, dizajn prívesok na čítanie, Lacné čítanie luster, Vysoko Kvalitné sklo loptu prívesok svetlo, Čína dizajn prívesok lampa Dodávateľov.

Štýl Moderné
Názov Značky willlustr
Materiál Telesa Sklo
Položka Druh Prívesok Svetlá
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Hmotnosť Balenia 8.0kg (17.64lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 60cm x 60cm x 80cm (23.62in x 23.62in x 31.50in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Priemer 15 cm, 9 hlavy lampy sklenenú guľu prívesok svetlá mordern dizajn prívesok lampa luster z farebné sklenené gule

Priemer 15 cm, 9 hlavy lampy sklenenú guľu prívesok svetlá mordern dizajn prívesok lampa luster z farebné sklenené gule

Súvisiace produkty

Porovnať