30ML zlato airless plastová fľaša na mlieko s airless čerpadlo možno použiť na Kozmetické Balenia 20pcs/veľa

Nový produkt

Skladom

€26.78

Pridať do obľúbených

Farba:Matné zlato

Hmotnosť:35g

Kapacita:30 ml / 20ml

O Veľkosti Popis:

Veľkosť: môže byť malá odchýlka, to je normálny jav! Okrem toho, farba, hrúbka a hmotnosť by mohlo byť trochu odlišné od rôznych výrobných šarží. Časť produktov farba sa bude líšiť od fotografie. Prosím, byť si vedomí týchto problémov, pred odoslaním objednávky. Vďaka za vaše porozumenie. pri nákupe tohto výrobku, prosím, poradiť, farba fľaše, ak zákazník nie je bod farba fľaše, pošleme ich náhodne. ďakujeme za vašu spoluprácu!

O Položky :

Telo fľaše je zlato , je To veľmi profesionálne vyzerajúci obal pre váš výrobok. Táto fľaša bude brániť produkt prísť do kontaktu s kyslíkom počas používania aby sa zachovala aktívna zložka a udržiavať v chladničke. Na Airless Čerpadla Fľaša pomôže minimalizovať odpad, ako je produkt je tlačený do čerpadla cez disk. Materiál je bezpečné a čisté.

PLATBY:

Akceptujeme ÚSCHOVY A TT

Prosím, nenechajte výplatu, než si naše potvrdenie.(potvrdíme náklady podľa aktualizácia výmenného kurzu a prepravné náklady po dostať svoje objednávky)

O Preprave :

Máme poslať našich tovaru EMS,DHL,UPS, o prepravné náklady ,je len odkaz , prepravné náklady, je len formát, prosím, informujte u služby online pred objednaním. zvyčajne skutočné prepravné náklady budú nižšie ako automatický formát na webe. predtým, než ste vašu objednávku, prosím, vyšetrovanie nám ,Budeme sa snažiť ponúknuť vám najlepšiu ponuku .potom, čo expedície ,zašleme vám sledovacie číslo .

Doba prepravy je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vrátiť/Vrátenie:

Nikdy sme sa prijať žiadny dôvod vrátenia. Vrátenie stave, ako je to uvedené nižšie:

A. Produktov sú poškodené, keď kupujúci najprv otvorte okná, nasnímajte fotografiu zobraziť predávajúcemu v 3days, vrátime hodnotu raz získať skutočný dôkaz, od kupujúceho(v 3days pretože si kupujúci doklad)

B. Množstvo je nedostatok. Stačí nám ukázať video, keďže najprv si otvorte okno, ukáž nám množstvo budete počítať. Vrátime vám nárok hodnota hneď. (v rámci 3days pretože si kupujúci doklad).

C. Ak kupujúci zle položky, prosím, ukázať nám fotografiu ako dôkaz. Po tom, čo sme sa dohodli na reklamácie, prosíme, vráťte sa k nám do 30 dní.. budeme odoslať správne položky po dostať vrátené položky. Tiež sa postaráme o nahradenie lodné náklady.

POZNÁMKA: Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky.

Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Ali express. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Pre kontrolu kvality my osobne prezrieť pre každý kus pred odoslaním. Všetky položky sú 100% nové a kontrolované.

Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!Dúfame, rozvíjať silné, dlhodobých, vzájomne prospešný vzťah s vami.

20ml UV matný, zlatý airless akryl lotion fľaša USA$ 22.26 /veľa

10 ks / veľa

Štítky: mlieko fľaše, plastová fľaša na mlieko, fľaši s čerpadlo, Lacné mlieko fľaše, Vysoko Kvalitného plastu, mlieko fľašu, Čína fľaši s čerpadlo Dodávateľov.

Kapacita 30ml
Číslo Modelu WY-L730
Položka Druh Fľašiach
Veľkosť 35g
Hmotnosť 35g
farba Matné zlato
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 1.2kg (2.65lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

30ML zlato airless plastová fľaša na mlieko s airless čerpadlo možno použiť na Kozmetické Balenia 20pcs/veľa

30ML zlato airless plastová fľaša na mlieko s airless čerpadlo možno použiť na Kozmetické Balenia 20pcs/veľa

Súvisiace produkty

Porovnať