Pre Gopro príslušenstvo, mini kamery, HD Hero 3 batérie nabíjačky NÁS konektor pre GoPro AHDBT-201 / 301 batérie

Nový produkt

Skladom

€4.49

Pridať do obľúbených

Teplé riadka pre kupujúcich : V aby ste lepšiu cenu a ušetrite peniaze, môžete zvoliť dopravu bez sledovania, Ak ste zvolili dopravu prostredníctvom "Yanwen Ekonomické Air Mail" "4PX Singapur Post OM Pro" "Royal Mail Ekonomiky" "Correos Hospodárstvo" sledovanie informácie nie sú dostupné vo vašej krajine, predávajúci garantuje :, On-time Dodávky 60 dní. Ak máte problémy, najprv prosím, kontaktujte nás okamžite, dáme vám čo najlepšie pomôcť, otvorte spor nie je spôsob, ako vyriešiť problém, vďaka !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Miesto Pôvodu: Guangdong v Číne AliG (Kontinentálne) Vstup: 100V-240V 50/60Hz Max 150mA Výstup: 4.2 V, 600mAh Veľkosť: 84 * 46 * 38mm Hmotnosť: 0.062 kg Materiál: Plast shell Vhodné Pre GOPRO Hero3 AHDBT-201/301 batérie. Balenie obsahuje: 1 x sledovať namber 1 x Nabíjačka ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Doprava Air Mail Service (Čína Príspevok Sledovacie číslo,a sledovateľné, ekonomické a veľmi lacný spôsob, ako, by Ste mali prijímať položky do 2-10 pracovných dní. Napíšte nám, ak nechcete prijímať položky po 8 pracovných dní.) Platba S AliPay len. Politika snažíme sa o pozitívnu spätnú Väzbu na všetky transakcie a nič menej ako celkový Podrobností o Hodnotenie Predajcu sa z 5 STAR. Ak uvažujete dať neutrálne alebo negatívne spätné Väzby. Urobiť napíšte nám a dajte nám možnosť riešiť svoje problémy v prvom rade. Necháme pozitívnej spätnej väzby, keď sme dostali pozitívnu spätnú väzbu. Ochrana osobných údajov Medzinárodnej Kupujúci vezmite Prosím na Vedomie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Ak máte akékoľvek problémy alebo sa týka, čo sa s vašou objednávkou alebo produktov, prosím správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu. Sme presvedčení, že môže spôsobiť pozitívne výsledky v každej situácii a bude pracovať veľmi tvrdo zarobiť pochvalu. Necháme Pozitívnu spätnú Väzbu po prijať platbu, Prosím, nezabudnite nám dať a PÄŤ HVIEZDIČIEK Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! na spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité! všetky Podrobné Hodnotenia Predajcu, Ak ste akýmkoľvek spôsobom spokojní s nákupom,jednoducho dajte mi vedieť skrze MOJE SPRÁVY alebo Požiadať Predávajúceho Q. Budeme riešiť pre vás. Zaviazali sme sa zabezpečiť, že ste úplne spokojní s každej transakcie. Tak Pls ROBIŤ, kontaktujte nás najprv si lepšie riešenie, než by ste zanechať alebo spätnú väzbu. Ak ste boli spokojný s touto transakciou, pls reagovať so všetkými 5 - hviezdy ! Snažíme sa o 5-star služby, pričom sa uvádza vopred našimi pravidlami a bude sa snažiť vyriešiť problém, ktorý máte. Preto prosím, spracovanie transakcie celkom. Spätná väzba je jednoducho to, čo sme pokračovať.

Štítky: nabíjačka batérií, hero 3 nabíjačky batérií, batéria konektor nabíjačky, Lacné nabíjačky batérií, Vysoká Kvalita hero 3 nabíjačky batérií, Čína batérie, nabíjačky zapojte Dodávateľov.

Názov Značky EINGCA
Batéria Číslo 1
Číslo Modelu gopro 3
Inteligentné Nabíjanie No
Package No
Displej No
Zväzok Zväzok 1
Rýchle nabíjanie No
Použitie Fotoaparát
Druh Elektrické
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre Gopro príslušenstvo, mini kamery, HD Hero 3 batérie nabíjačky NÁS konektor pre GoPro AHDBT-201 / 301 batérie

Pre Gopro príslušenstvo, mini kamery, HD Hero 3 batérie nabíjačky NÁS konektor pre GoPro AHDBT-201 / 301 batérie

Súvisiace produkty

Porovnať