1 ks Cartoon Auto a Nohy Tvarované Silikónové Formy Fondant Cake Zdobenie Nástroje Čokoláda Plesne DIY Biscuit Formy pre Deti Hračka

Nový produkt

Skladom

€2.41

Pridať do obľúbených

1 ks Cartoon Auto a Nohy Tvarované Silikónové Formy Fondant Cake Zdobenie Nástroje Čokoláda Plesne DIY Biscuit Formy pre Deti Hračka

Nasledujúce informácie sú len pre referenčné účely. Prosím, obráťte sa na predajcu, ak chcete získať podrobné informácie.

Veľkosť(Cca): 8.5*8.5*1.1 cm

Farby: Ružová

Balenie: 1pc/ v vrecko

Funkcie:

* 100% Zbrusu Nový a vysoko kvalitné

* Vyrobené z vysoko kvalitného potravinársky silikón

* Mikrovlnná rúra a mraznička bezpečný

* Opakovane použiteľné, non-stick; Jednoduché používanie a čistenie

* Vhodný na tortu formy / čokoláda, formy / jelly plesní

* Teplota: -40F až +446F (-40c až +230c)

* Zhoda s FDA/SGS

O platbu

1.Akceptujeme: VISA, MasterCard, a Escrow.Pri použití Viazaný, vaše peniaze sú bezpečne uložené vo vašom účte. Peniaze budú uvoľnené do usa len po potvrdenie objednávky. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

2.Potvrdenie Adresu, Meno a priezvisko: Všetky výrobky budú prísne testované pred odoslaním. Máme loď na www.haix.sk je zaoberať sa IBA. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.haix.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. A ruský kupujúci prosím, necháva nás, vaše celé meno, ktoré je veľmi dôležité. Ďakujeme!

Rýchle Dodanie

1. Zaručujeme, lode von do 72 hodín po zaplatení potvrdenie (Okrem Dovolenku).

2. Ak existuje akékoľvek neočakávané situácie (napríklad, v prípade, že objednávka nemôže loď s 72 hodín),vás budeme kontaktovať hneď ako to bude možné, a následné úzko loď vašej objednávky čoskoro.

O Dopravu

1.Máme loď po celom svete EMS, DHL, UPS, FedEx, ePacket, Čína Príspevok, čína Post Plus, Singapur, Pôšt a iné účinné špeciálne linky.

2.Suma nad $150, pošleme ho EMS alebo E-EMS, a tak na týchto prepravu spôsobom, To sa stáva oveľa rýchlejšie. Ak chcete vybrať svoj vlastný lodné linky, prosím, kontaktujte nás.

Spätná väzba

Ak ste spokojní s produkte a službách, prosím dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičiek hodnotenie!

Ak nie ste spokojní s našimi službami, alebo akýkoľvek iný problém, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom spätnú väzbu a my vám problém vyriešiť okamžite, ďakujem!

Služby FAQ

Otázka : Je nejaká zľava pre objemné objednávky?

Odpoveď: Áno, poskytujeme veľkoobchodné ceny. Ak potrebujete viac informácií alebo si chcete prispôsobené produkty, e-mailom, môžete nám alebo nás kontaktujte Trademanager. Odpovieme vám do 24 hodín(okrem dovolenku).

Otázka : Myslíte si, podpora drop shipping?

Odpoveď: Áno, podporujeme drop shipping. Necháte nám príjemcu, adresa a telefónne číslo na www.haix.sk, ak ste objednávku ,potom budeme posielať balík podľa adresu, ktorú ste opustili.

Q : Všetky fotky sú reálne foto?

Odpoveď: Áno, obraz všetky výrobky, ktoré predávame sú 100% reálne strieľať. Ak chcete predávať naše produkty a potrebujú fotografie, neváhajte a kontaktujte nás, a my vám zašleme výrobky, fotografie bez vodoznakov.

Otázka : Čo ak som nespokojný s výrobkom?

A: Keď ste dostal tovaru, bez ohľadu na to, aké problémy máte, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sa snažiť čo najlepšie vyriešiť váš problém, až kým nebudete spokojní.

Otázka : Prečo prepravy sú tak pomaly, aby niektoré krajiny?

Odpoveď: Všetky naše produkty takmer nie zisk, a máme loď ich zadarmo do väčšiny krajín, takže nemôžeme dovoliť drahé Vyjadriť, ako DHL, FedEx, UPS, EMS. My si relatívne priaznivé čína Príspevok Air Mail, zvyčajne to trvá o 15-35 dní vo väčšine krajín a regiónov sveta, len niekoľko vzdialených oblastiach, potrebujú viac času pre dodanie, prosím, trpezlivo čakať. Ak ste v naliehavú potrebu našich produktov, môžete si tiež vybrať, DHL, FedEx, UPS, EMS, a týmto spôsobom, musíte platiť príslušné poplatky za doručenie. Dúfam, že sa vám môže porozumieť. Ďakujem moc!

Otázka : Ako môžem zistiť, ak potrebujem vaše produkty nabudúce?

Odpoveď: Milý, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, a chcete kúpiť znovu budúci čas, môžete pridať náš obchod do obľúbených obchodov. Týmto spôsobom, môžete nás nájdete ľahko. Privítame prichádzate.

Štítky: formy ústa, formy monitor, formy červená, Lacné formy ústa, Vysoko Kvalitné formy monitor, Čína formy červená Dodávateľov.

Certifikácia CE / EÚ,CIQ,EHS,FDA,LFGB,SGS
Číslo Modelu CH046
Tortu Nástroje Typ Formy
Druh Tortu Nástroje
Materiál Silikónové
Veľkosť 8.5*8.5*1.1 cm
Funkcia Eco-Priateľský
Názov Značky SYLPHY
Hmotnosť Balenia 0.068kg (0.15lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1 ks Cartoon Auto a Nohy Tvarované Silikónové Formy Fondant Cake Zdobenie Nástroje Čokoláda Plesne DIY Biscuit Formy pre Deti Hračka

1 ks Cartoon Auto a Nohy Tvarované Silikónové Formy Fondant Cake Zdobenie Nástroje Čokoláda Plesne DIY Biscuit Formy pre Deti Hračka

Súvisiace produkty

Porovnať