KELUSHI 1*4 PLC Optických Splitter SC Konektor Vlákniny nástroj PLC SplitterOptical Vlákniny Vetvenia Zariadenie Veľkoobchod

Nový produkt

Skladom

€10.61

Pridať do obľúbených

Doprava zadarmo 1*4 PLC Optických Splitter SC Konektor Vlákniny nástroj PLC SplitterOptical Vlákniny Vetvenia Zariadenie Veľkoobchod Vlastnosti *Vynikajúce Mechanické,Malé Rozmery *Vysoká Spoľahlivosť *Nízka vloženie Straty a nízky Polarizácia Závislé straty *Vysoká kanál počíta *Vynikajúca ekologickú Stabilitu a Široko Používané Aplikácie *FTTx Nasadenia(GPON/BPON/EPON) *Káblovej televízie (CATV) *Lokálne siete (LAN) *Skúšobné zariadenia *Pasívnych optických sieťach(PON)

O platbu

1. Akceptujeme Escrow. Môžete Zaplatiť cez Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, prevodom na www.haix.sk.

2. Prosím uskutočniť platbu čo najskôr, tak, že môžete získať položka skôr.

3. Poznámka: Všetky dovozné colné položky je kupujúceho zodpovednosti, ktoré nie sú zahrnuté v predajnej ceny alebo poplatky za doručenie; Ale budeme deklarovať produktu ako darček s menšiu hodnotu, aby sa vám ľahko dostať položka cez Colné.

O zásielke

1. DOPRAVA po celom SVETE (s výnimkou niekoľkých krajín a APO/francúzskej polynézie).

2. Všetky objednávky budú okamžite spracované a bude dodávaný v 2-3 dni po tom, ako je platba potvrdená, Prázdninový čas predĺžiť.

3,láskavo nie 1-3 nízke skóre na prepravu príčiny zámorských doprava bude ovplyvnené mnohými faktormi, ako sú Colné spracovanie, Post štrajk a pod.

4. Sme o nly loď, ktorú chcete potvrdenej objednávky adresy, tak prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresu zodpovedá vašej dodacej adresy.

5. Voliteľné doprava spôsobmi: Čína Príspevok Air Mail, HongKong Post Air Mail, ePacket, EMS, DHL, Fedex, UPS, atď.

6. Takmer všetky objednávky pod 2 kg je zadarmo doprava v Číne Post Air Mail. Prosím, vyberte iné prepravné spôsobom, ak potrebujete položka naliehavo!

7. Môžete sledovať zásielku s sledovacie číslo na webových stránkach: www.17track.net/zh-cn/

O návrat &vrátenie peňazí

1. Môžete sa na nás obrátiť a potom odoslať položku späť k nám do 7 dní po položka je doručená. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, budeme ohľaduplní používať a nebude ponúkame vám vrátenie peňazí alebo Výmenu.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale. Vedľa, musíte nám a prepravné číslo zásielky a špecifické vrátiť dôvodu.

3. Ponúkneme vám vrátenie peňazí alebo odoslať ste náhrada podľa konkrétnych podmienok a svoju vôľu po odoslaní položky.

4. Budeme znášať všetky prepravné poplatky, ak výrobok je nefunkčné alebo nie, ako je popísané na stránke produktu prepojenie.

O záruku

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

3.Záruka nákladnej prepravy hradí kupujúci.

O spätnú väzbu

1. Naším cieľom je zabezpečiť, aby všetky kupujúcich sú spokojní s našich produktov a služieb.

2. Úprimne dúfame, že si môžete nechať nám perfektný 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak máte radi položky.

3. Prosím, kontaktujte nás pred vami otvorí spor, alebo nechajte nám negatívna spätná väzba, a potom dáme vám najlepšie riešenie.

Štítky: optický splitter, vlákno nástroje, optický splitter, Lacné optický splitter, Vysoko Kvalitné vlákna nástroje, Čína optický splitter Dodávateľov.

Strata Návratu >50dBm
Konektor SC/APC
Vkladanie Strata <6.9 dBm
Názov Značky KELUSHI
Položka 1*4 PLC Splitter Modul
Číslo Modelu 1X4
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.208kg (0.46lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

KELUSHI 1*4 PLC Optických Splitter SC Konektor Vlákniny nástroj PLC SplitterOptical Vlákniny Vetvenia Zariadenie Veľkoobchod

KELUSHI 1*4 PLC Optických Splitter SC Konektor Vlákniny nástroj PLC SplitterOptical Vlákniny Vetvenia Zariadenie Veľkoobchod

Súvisiace produkty

Porovnať