Nový Diamond mozaiky diamond výšivky korálky Japonské Kimono ženy olej diamanty cross stitch maľovanie handwork súpravy stenu decor

Nový produkt

Skladom

€8.40

Pridať do obľúbených

VITAJTE Romantika Domova Distribúcia Popis Produktu

-Porduct meno: Plný námestie diamond Obraz-Funkcia: to je plná diamantov výšivky -Materiál: Nová generácia Námestie Živice Diamond s 477 DMC Farby -Balenie: taška balenie pre veľkosť menej ako 30*30 cm, box balenie pre veľkosť viac ako 30*30cm(nemusia zahŕňať 30*30 cm ) -Viacúčelový: Môže byť použitý v Spálňa, Jedáleň, Kúpeľňa, Umyváreň, Kuchyňa, Pracovňa, Domova, Kancelárie, Hotel, Reštaurácia a Bar -Proces: Nové technológie, Zábava pre dekorácie, použitie, dary, to s jedným máte radi:)

Techniky#

Budeme loď do Číny Post Air Mail doprava zadarmo . V prípade, že objednávka je nad $200,pack bude loď zadarmo EMS alebo DHL.ale pre Afriku countrys a vzdialených oblastiach, je potrebné, aby $300 pre dopravu zadarmo pre EMS/DHL Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok duo na rozdiely v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky.Aby ste platiť minimálne dane,budeme deklarovať ako "dar" alebo"vzorka" s nízkou hodnotou. A kupujúci sú zodpovední za vlastné povinnosti.

VRÁTI Sme sľub verne popísať všetky predajné položky. Ak výrobky, ktoré dostanete, nie je, ako je popísané, prosím, kontaktujte nás. Vrátime, ak sa vrátite položky v rámci 15days od prijatia položky. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Prosím, kontaktujte nás e-mailom alebo on-line služieb pred odoslaním tovaru naspäť .

Spätná VÄZBA

Vaše ohlasy sú pre nás veľmi dôležité!!!Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd,Budeme vám dáva skvelé služby tu. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, Budeme službu, až kým budete spokojní.

Štítky: dekoratívne korálkové výbava, guľôčky factory, guľôčky sova, Lacné dekoratívne korálkové výbava, Vysoká Kvalita perličiek factory, Čína perličiek sova Dodávateľov.

Diamond Tvar Námestie
Vonkajšie Balenie taška/box balenie
Štýl Európa
Materiál Živica
Vložením Oblasti Plná
Vzor Typ Portrét
Predaj režime Mix objednávky, veľkoobchod
Rám No
Značky Romantika Domova
Počet Farieb 477DMC
Názov Značky QIUSI
Formulár Trojrozmerný
Veľkosť 30x25cm bag packing, 40x32cm box packing, 50x40cm box packing, 60x48cm box packing
Použitie Obrazy
Plátno Metóda Balenia skladané/navíja
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 60cm x 6cm x 6cm (23.62in x 2.36in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nový Diamond mozaiky diamond výšivky korálky Japonské Kimono ženy olej diamanty cross stitch maľovanie handwork súpravy stenu decor

Nový Diamond mozaiky diamond výšivky korálky Japonské Kimono ženy olej diamanty cross stitch maľovanie handwork súpravy stenu decor

Súvisiace produkty

Porovnať