Pulseiras Brazaletes Pulseras Mujer Bangles Elegantné Simulované Perly A Kamienkami 1 Riadok Náramok Náramok Náramok Pre Dámske

Nový produkt

Skladom

€1.65

Pridať do obľúbených

ULOŽIŤ VIAC KUPÓNOV

Platby

1. Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.haix.sk Escrow prostredníctvom Visa, MasterCard, JCB, QIWI, Western Union, a Bankové Prevody. Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení prijatí vašej objednávky.

2. Prosím platbe za položky, je do 5 dní po nabehnutí objednávky.

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s položkami, ktoré ste obdržali, prosím, láskavo opustiť 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba.

2. Sme vám vždy ponúknuť najlepšie ceny a služby.

3. Ak nie ste spokojní s položkami, ktoré ste obdržali, prosím, neváhajte nás kontaktovať v čase, a odosielanie správ skôr, než odídete negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor na www.haix.sk. Budeme sa vždy snažiť vyriešiť problém a žiť až k vašej spokojnosti.

Prepravné Podmienky

1. Všetky položky bude odoslaný kupujúcemu je www.haix.sk adresu.

2. Prosím, uistite sa, že vaša adresa na www.haix.sk zápasy adresu by ste chceli, aby sme loď pre, ako budete platiť.

3. S cieľom zabezpečiť dostanete vašu objednávku bez dane pri dovoze, budeme deklarovať ako "DARČEK" s nižšou hodnotou. Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú Kupujúceho zodpovednosti.

Všetky položky budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus alebo Čína Príspevok Registrované Air Mail. Poskytujeme tiež Medzinárodné Expresné Doručenie a extra expedičný poplatok je potrebné.

Štítky: brazaletes pulseras, Brazaletes Pulseras Mujer, prívesky pearl, Lacné brazaletes pulseras, Vysoká Kvalita brazaletes pulseras mujer, Čína bangles pearl Dodávateľov.

Názov Značky TDQUEEN
Číslo Modelu PB01
Tvar\vzor Kolo
Pearl Typ Simulované-pearl
Príležitosti Párty,Svadba,Narodeniny,Výročie,Dar,Na Denné Nosenie,...
Pearl Tvar Dokonale Guľatý
Nastavenie Typu Napätie Nastavenie
Materiál Perla
Pohlavie Ženy
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Pokovovanie Silver Plated
Priemer Nastaviteľné
Jemné alebo Módne móda
Veľkosť Jedna Veľkosť Pre Všetkých
Náramky Typ Bangles
Štýl Svadobné Svadobné Náramok Náramok
Veľkosť Balenia 13cm x 8cm x 5cm (5.12in x 3.15in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pulseiras Brazaletes Pulseras Mujer Bangles Elegantné Simulované Perly A Kamienkami 1 Riadok Náramok Náramok Náramok Pre Dámske

Pulseiras Brazaletes Pulseras Mujer Bangles Elegantné Simulované Perly A Kamienkami 1 Riadok Náramok Náramok Náramok Pre Dámske

Súvisiace produkty

Porovnať