Pôvodné Japonsko GOOT BS-15 Hobby Použitie Živice Spájkovacia Pasta NW.50g Slabé Kyseliny Zváranie Toku

Nový produkt

Skladom

€9.87

Pridať do obľúbených

Ďalšie Horúce Predaj, Opravy Nástrojov, prosím navštívte nasledujúce odkazy:

Ruský kupujúci uveďte, prosím, svoje meno! Celé meno je vaše meno + meno otca + priezvisko.

GOOT je známa značka v Japonsku. Hlavný účinok BS-15 spájkovacia pasta je: infiltrácia účinok, odstrániť oxid, pomocné vedenie tepla, zníženie kovové povrchové napätie, aby spájkovacie spoločný vzhľad, krásna , a tak ďalej.

Názov: Japonsko GOOT živice spájkovacia pasta Model: BS-15 NW: 50g (Slabá kyselina) zloženie: Vazelínou 80-90wt%, Zinok chlorid 4-6 wt%, Vody 2-4wt%, Parafín, 6-9wt%, chlorid Amónny 1-3wt% Vlastnosti: 1, GOOT BS-15 masť na tavenie, flux-free kyslej rafinácie, polotuhá látka nie je ľahko dumpingu. 2, Silný tok, letované spoje jasné, reziduá. 3, má účinok na odstránenie oxidov na zlato-medenej zliatiny substrátu. 4, prášku s stabilný výkon, prchavé malé, dlhej životnosti, výška provinčných, non-jedovatý, bez zápachu, bezpečné a spoľahlivé, je vytvoriť vysoko kvalitné elektronické výrobky ideálne vedľajších produktov, je aj údržba inžinierov dodávky. 5, Pre hobby a elektronické montáž optimálny tok, to sa nevzťahuje na dosky s plošnými spojmi. Všetky obrázky sú skutočné fotografie: Poznámka o doručenie:

Dodacia lehota pre mnohé krajiny normálne je 15 - 45 pracovných dní (Rusko 15 - 60 pracovných dní, Brazília 25-80 pracovných dní ), okrem sviatkov.

Avšak, ktorá poštovné model si vyberiete, prosím dôverujte nám. Budeme vyberať najlepšie doprava model a posielať položky do 2 dní (okrem sviatkov) po potvrdil vašej platby. Dostanete balík v čase.

Mali by ste si byť zodpovedný za to platiť clo a colné prejednanie, ak nie sú tarify.

POZNÁMKA:

AKÉKOĽVEK POŠKODENIE POČAS INŠTALÁCIE NIE JE NAŠA ZODPOVEDNOSŤ A NIE JE NA KTORÉ SA VZŤAHUJE ZÁRUKA. PROSÍM SKONTROLUJTE KOMPATIBILITU PRED NÁKUPOM.

Spätná väzba: Budeme sa snažiť nechať riadka pozitívnu spätnú väzbu v show vďaku za váš nákup. Ak z nejakého dôvodu nie sú žiadne problémy s našim produktom alebo naše služby, prosím, aby snahe osloviť nás, aby sme ich mohli vyriešiť vec pre vás. Spätná väzba je najpodstatnejšie na www.haix.sk, aby predávajúci a snažíme mať dokonalý spätnú väzbu od každého zákazníka. Takže ak niečo nie je podľa vašich predstáv prosím, dajte nám šancu, aby sa veci pravdu.

Štítky: Zváranie toku, spájkovacia pasta, acid flux, Lacné zváranie toku, Vysoko Kvalitné spájkovacie pasty, Čína acid flux Dodávateľov.

Názov GOOT Zváranie Toku
Číslo Modelu BS-15
Veľkosť Balenia 19cm x 12cm x 3cm (7.48in x 4.72in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.07kg (0.15lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pôvodné Japonsko GOOT BS-15 Hobby Použitie Živice Spájkovacia Pasta NW.50g Slabé Kyseliny Zváranie Toku

Pôvodné Japonsko GOOT BS-15 Hobby Použitie Živice Spájkovacia Pasta NW.50g Slabé Kyseliny Zváranie Toku

Súvisiace produkty

Porovnať