Pôvodné a Nové 4.3 palcový 45pin LCD displej s dotykovým displejom LB043WQ1(TD)(01) LB043WQ1-TD01 LB043WQ1 doprava zadarmo

Nový produkt

Skladom

€12.82

Pridať do obľúbených

Teplé tipy V prípade, že nejaké chyby, prosím, otvorte svoje stroj a potvrďte časť je presne to, čo potrebujete .Ak si nie ste istí, sme tu pre vás v každom čase ! Prosím, uistite sa, nechajte nám vašu presnú celé meno a telefónne číslo pri vypĺňaní kupujúcemu informácie, aby prepravná spoločnosť vás môže dostať ľahko ! Kontaktujte prosím váš miestny alebo poštový úrad pre dodanie hneď, ako si získať informácie o tom, že časť už vo vašej krajine ! Prosím, nie hasitate nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% Spokojnosti . Plná platba musí byť uhradená do 7 dní po uvedení vašej objednávky . Budeme sa dodanie tovaru do 3 pracovných dní po obdržaní vašej platby kupujúci sú zodpovední za akékoľvek dane a/alebo povinností účtované ich krajine.V snahe zabezpečiť si reveive vašu objednávku bez dane pri dovoze ,budeme deklarovať ako ?DARČEK?alebo ?Vzorka?s nižšou hodnotou.Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú cenu producnt a môžu sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov.Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúci zodpovednosť . Skontrolujte dodaciu adresu a telefónne informácie správne . HK POST,SG, POŠTA,DHL ,FEDEX,TNT,UPS a EMS sú k dispozícii . Zabezpečíme sledovanie nie pre všetky spôsob dopravy.Môžete sledovať na svojej oficiálnej wesite. Kupujúci z Brazílie musieť poskytnúť CPF číslo vopred ak sa rozhodnete DHL alebo UPS,inak,sme na lodi cez EMS. Okrem HK/SG príspevok použiť len EMS pre Rusko kupujúcich . Všetky kupujúcich musieť zaplatiť poplatok za vzdialenej oblasti služieb DHL,UPS alebo Fedex ,ale nie je potrebné pre EMS . Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky prijaté, ale musíte nás kontaktovať v 3days od prijatia vašej objednávky ,ale by ste mali venovať všetky dodatočné prepravné poplatky, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave . Ak chcete vymeniť chybný alebo nesprávne dodaný tovar nás, prosím, kontaktujte rámci 3days po obdržaní tovaru . Upozorňujeme, že pre výmenu časti sa budeme loď ju hneď, ako sme si vráteného Platobné Podmienky Poštovného a Balného Vrátenie&Exchange

Spokojnosť&Ohlasy, Pretože vaša odozva je veľmi dôležité pre našu firmu?s rozvojom,úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojný s našim výrobkom a službám.To?ll mať len 1 minúta.

S cieľom podporiť vás budeme ponúkať 1$ kupón na 1 pozitívnu spätnú väzbu .to bude účinný pri vašom ďalšom nákupe .Čo musíte urobiť, je len ukázať nám nahrať . Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Sme wil s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujeme

O Preprave:

otestujeme ich prísne pred odoslaním. Sme len poslať balíček ploché mail s dopravou zadarmo,ak by ste chceli DHL/UPS/FEDEX Express,prosím, kontaktujte ma,budem caculate prepravné náklady, ktoré pre vás.

budeme loď do 1-3 pracovných dní po platiť.ako lodnej dopravy čase,zvyčajne to bude 7-30 dní pre hospodárstvo, doprava,ktorá bude pre rôzne krajiny.

Dodacia lehota je cca:

Spojené Štáty americké / Veľká Británia / Austrália 7-14 pracovných dní.

Kanada 7-25 pracovných dní.

Francúzsko / Španielsko / Nemecko môže trvať 7-20 pracovných dní.

Východná Európa môže trvať až s dĺžkou 16 až 30 pracovných dní.

Taliansko / Brazília / Južná Amerika môže trvať až 30-50 pracovných dní.

Odoslané prostredníctvom DHL Express (Potrebné 3-6 pracovných dní, aby sa dospelo)

Vrátenie a spätná väzba

Všetko sa vracia, musí byť informovaný pred návratom.

Kupujúci je malo oznámiť predávajúcemu všetky vrátený tovar do 7 dní po obdržaní balíka. Vyhradzujeme si právo odmieta akúkoľvek požiadavku, ktorá informuje predávajúci dlhšie ako 7 dní.

Výmena z dôvodu kupujúci zle časť objednávky, kupujúci musí zaplatiť 2-spôsoby expedičný poplatok.

Návrat položky musia mať všetky originálne balenie a v dobrom stave.

Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný na vrátenie peňazí alebo nový zásielky.

Prepravné poplatky sú nevratné.

Ak ste spokojný s nákupom, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu po prijatí položky, a my sa vráti spätnú väzbu na vás.

Ak máte akýkoľvek problém s výsledkom transakcie alebo produkt, prosím nereaguj s negatívnej spätnej väzby, než sa obrátite na nás. budeme sa snažiť vyriešiť váš prípad čo najskôr.

ak spĺňate všetky otázky,pls kontaktujte ma najprv som sa bude snažiť vyriešiť za vás. Negatívna spätná väzba je neprijateľné, než sa obrátite na mňa.

Štítky: Dotykový Displej, screen dotknite sa položky, displej lcd, lacné dotykový displej, Vysoká Kvalita screen dotknite sa položky, Čína obrazovke lcd Dodávateľov.

Číslo Modelu LB043WQ1(TD)(01)
Názov Značky htytech
Kompatibilné Značky Univerzálny
Typ Obrazovky Kapacitný Displej
Veľkosť Obrazovky <7 Palec
Typ Produktu Panel LCD Combo
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 13cm x 12cm (5.91in x 5.12in x 4.72in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pôvodné a Nové 4.3 palcový 45pin LCD displej s dotykovým displejom LB043WQ1(TD)(01) LB043WQ1-TD01 LB043WQ1 doprava zadarmo

Pôvodné a Nové 4.3 palcový 45pin LCD displej s dotykovým displejom LB043WQ1(TD)(01) LB043WQ1-TD01 LB043WQ1 doprava zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať