MDB-RS232 zariadenie na konverziu databázy MDB mince validator údaje k PC RS232 pre kiosk počítača

Nový produkt

Skladom

€43.07

Pridať do obľúbených

Multi-drop zbernici RS-232 (MDB-RS232) pre PC RS232 na MDB mincovníka ,bill acceptor a čítačka kariet ,bezhotovostné zariadenia

Práca s mincovníka,bill acceptor, čítačka kariet,bezhotovostné defvice, pre automat,kiosk stroj,kiosk informácie stroj

Balenie zoznam: 1pcs MDB-RS232 konvertor box a káble Test softvér môžete stiahnuť zadarmo

Dôležité o doručenie zdarma:

Pre našich doprava zadarmo,to by bolo odoslaných s pomalým post mail alebo pomaly doprava letecky,za normálnych okolností,to bude trvať okolo 20 až 60 dní na vašej strane. Ak potrebujete rýchlu prepravu,prosím, vyberte DHL express dodanie doprava,samozrejme,že bude mať extra lodné náklady. Automatu štandardné NAMA Multi-Drop Bus (MDB) môže byť teraz pripojením k PC pomocou MDB-RS232. V MDB-RS232 umožňuje Mince elektróny príjemcovi, Zmeniť Dávkovanie, smart card reader, magnetické prstom, kreditných kariet,bill acceptor a bill overenie všetkých riadený PC.Spĺňa všetky NAMA MDB špecifikácia a je kompatibilný s akýmkoľvek MDB v súlade predajné zariadenia. Hardvérového rozhrania prichádza s káblami,príručku používateľa a používateľ je protocal. Až osem (8) MDB kompatibilné zariadenia môžu byť pripojené na jediný MDB-RS232. Programové rozhranie, je užívateľsky príjemný.

Toto Rozhranie adaptér je určený na prevod automatu MDB protokol RS-232 sériový protokol. Adaptér funkcie ako otrok master control system. Master môže byť akýkoľvek systém riadenia, ktorý podporuje RS-232 sériový komunikačný, napríklad PC.

POPIS

Tento adaptér je určený na prevod na MDB Bill Acceptor (BA) a MDB Mince Meniča (CC) protokol RS-232 sériový protokol. V IE funkcie ako otrok master control system. Master môže byť akýkoľvek systém riadenia, ktorý podporuje RS-232 sériový komunikačný, napríklad PC.

PREVÁDZKA:

Master a slave komunikácia je založená na master žiadosti a slave odpovede. Master vyšle požiadavku o stave (alebo príkaz), ak IU a IE odpovede zaslaním jej aktuálny stav. V IE je typická reakcia na pána žiadosť (polling) pozostáva z hlavičky a bajtov. Ak nie je BA alebo CC činnosť, stav je jeden byte, hlavička len. Keď IE prijíma dáta z BA alebo CC, odošle hlavičky nasleduje bajtov v reakcii na magisterský stav žiadosti. Majster musí vždy anketa (query) na IE. Ak IU nedostane požiadavku od majstra v preddefinovaný čas, slot alebo IE nerozpozná master správy 10-krát v rade, bude brániť BA a CC prijatie. Na power up, prijatie BA a CC je potlačený.

Čo je MDB a Prečo potrebujem MDB-RS232 ?

MDB je skratka pre "Multi-Drop Autobus" a je protokol vyvinutý automat priemysel. "Multi-drop Bus" (MDB) protokol, ktorý nie je kompatibilný so štandardom RS-232 PC protokol a preto hardvérové a softvérové rozhranie je potrebné. V MDB-RS232 je mikroprocesorom riadená hardvérového rozhrania s vložené firmware, ktorý konvertuje MDB protokol na RS232, protokol a vykonáva tiež potrebné napätie konverzie. V MDB-RS232 tiež zmierňuje Volebných požiadavky, čím sa umožní istom POČÍTAČI vykonávať ďalšie úlohy.

V MDB-RS232 je potrebné rozhranie štandard MDB Automat protokol pre štandardné PC, pretože: The MDB používa 11 Bitov a deväť (9) bit, bajt. Dotazovanie požiadavky pre rôzne MDB zariadenia sú nadmerné (20-200 ms). Non-špecializovaný POČÍTAČ nemôže uspokojiť volebných požiadavky. V MDB-RS232, stará sa o volebných požiadavky a vygeneruje prerušenie na sériový port POČÍTAČA. Tejto metódy umožňuje POČÍTAČU vykonávať bežné operácie a reagovať na prerušenie riadený comm udalosti v UART buffer. Všetky údaje z databázy MDB zariadenie je k dispozícii na PC. Navyše, všetky príkazy, ktoré môžu byť odoslané na MDB zariadenie z POČÍTAČA (tj. dávkovanie, napíšte smart karty atď...)

V MDB-RS232 rozhrania akékoľvek MDB predajné zariadenie (6-pin molex/5pin MTA) k POČÍTAČU cez sériový port (DB-9). Budúcej podpory môžu zahŕňať (Universal Serial Bus). V MDB-RS232, protokol je kompatibilný s štandardu RS-232 Protokol.

Mince elektróny príjemcovi/Dávkovače a v Cudzej Mene:

Všetky MDB kompatibilný prístroj môže byť pripojením k PC. To teraz robí je možné prijať a vydávať všetky mince typov vrátane cudzej meny a Eura Dolár (ak je dostupná).

Karty Smart Card Reader

MDB v súlade čítačky kariet smart teraz môžu byť prístupné.

ŠPECIFIKÁCIA:

Komunikačný formát:

Prenosová rýchlosť

Štart bit

Data bits

Parita

Stop bit

9600 BPS

1

8

ŽIADNE

1

Načasovanie Špecifikácia:

Inter-byte (max.)

Odpoveď (max.)

Majster volebných každý krát

Čas IE čaká na magisterskom ankete pred blokovať prijatie BA a CC (max.)

1 ms

50 ms

150 – 300 ms

3 druhá

Hardvérové Špecifikácie.

Moc

Kábel

Rozmery

Hmotnosť

Min 20 VDC

Menovitý 24...34 VDC (alebo 24...30VAC)

Max 39 VDC

Spotrebuje nečinného prúd

Štandardné počítači, sériový kábel

Štandardné MDB kábel

cca. 100 x 50 x 30 mm

cca. 115 g

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Čo je MDB-RS232 a RS232-MDB adaptér box?

Pred poriadku,mali by ste presne vedieť, aký je rozdiel a potom budete vedieť, aký typ je presný produkty yoou je potrebné, aby:

MDB-RS232 slúži na pripojenie MDB bill acceptor,mince validator,bezhotovostné platby zariadenia na počítači. potom budete dizajn Softvér, ktorý bude spustený v POČÍTAČI a pracovať ako majster hlavné predajné radič. Napríklad,môžete vytvoriť kiosku informácie stroj. potom budete musieť pripojiť MDB bill acceptor,mince validator na počítači,ale neviete, ako sa pripojiť na rozhranie MDB platby zariadenia na počítači, pretože len počítač má RS232 port, č MDB port.potom budete musieť objednať MDB-RS232 (MDB-PC Adaptér ).

Štítky: mince validator, validator, Zariadenie, Lacné mince validator, Vysoká Kvalita validator, Čína zariadenie Dodávateľov.

Pripojenie MDB Bill acceptor,mince validator,bezhotovostné zariadenia
Číslo Modelu MDB-RS232
Konektor Typu NÁS Plug
Vek >8 Rokov
Druh PREDAJNÉ
Príkon DC24V
Názov Značky cnkiosk
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

MDB-RS232 zariadenie na konverziu databázy MDB mince validator údaje k PC RS232 pre kiosk počítača

MDB-RS232 zariadenie na konverziu databázy MDB mince validator údaje k PC RS232 pre kiosk počítača

Súvisiace produkty

Porovnať