100m/veľa, červená čierna Pocínované medené PVC izoláciou Elektronické kábel drôt predlžovací kábel 2pin AWG 22 LED 3528 5050 pás kábel

Nový produkt

Skladom

€27.10

Pridať do obľúbených

červená čierna Pocínované medené PVC izoláciou Elektronické kábel drôt predlžovací kábel 2pin AWG 22 LED 3528 5050 pás kábel

Použitie pre: Led produkty a ďalšie Elektronické produkt

Drôt dĺžka: 100meters/veľa

Materiál: Pocínované medené/PVC

Funkcie: Pružný a multi-purpose

Vodič číslo: 22AWG

Platby:

1. www.haix.sk prijať Escrow/ Kreditnej karty/ / Peniaze Booker !

2. Plná platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní po aukcia, ak máte problémy pri vykonávaní platby, Prosím, kontaktujte nás čo najskôr.

Doprava

1. Máme loď na Alixpress\\ \ 's adresou IBA. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

2. V záujme dodanie vášho balíka rýchlo a presne, prosím, láskavo nás opustil telefónne číslo, keď sa budete platiť, ocenil!

3. Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci? s zodpovednosť. Prosím, informujte sa u vašej krajine? s colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Návrat

1. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, budeme radi, uskutočniť výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 dní.

2. Pre všetkých, výmenu alebo vrátenie peňazí, musíme výrobok musí byť v jej pôvodnom stave, vrátane krabice, a všetky doplnky. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady .

3. Kontaktujte nás, prosím, než sa vrátiť položku, ponúkneme vám správnu spiatočnú adresu.

Spätná väzba

1. Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami.

2. Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie 5.

3. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade, Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

Štítky: kábel filter, drôt xlr kábel, drôt káblový zámok, Lacné kábel filter, Vysoko Kvalitný drôt xlr kábel, Čína drôt káblový zámok Dodávateľov.

Druh Izolované
Izolačný Materiál PVC
Vodič Typ Pevné
Aplikácia Osvetlenie
Číslo Modelu 22awg
Vodič Materiál Medi
Veľkosť Balenia 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

100m/veľa, červená čierna Pocínované medené PVC izoláciou Elektronické kábel drôt predlžovací kábel 2pin AWG 22 LED 3528 5050 pás kábel

100m/veľa, červená čierna Pocínované medené PVC izoláciou Elektronické kábel drôt predlžovací kábel 2pin AWG 22 LED 3528 5050 pás kábel

Súvisiace produkty

Porovnať