Feivielle 12 Farieb 2 mm Lesk Nechtov Umenia Perla Tipy Kamienkami Flatback Perličiek Pearl Dekorácie DIY Nechtov Mobil Handričkou Noteb

Nový produkt

Skladom

€0.96

Pridať do obľúbených

Vlastnosti: 100% Nové Značky a Vysokej Kvality Vhodné pre použitie na vrchole lak na nechty, UV builder gel, akryl, atď. Jednoduché aplikovať na prírodné, alebo umelé nechty. Oblek Pre Domáce Použitie alebo Profesionálne. Krásny, Pekný, kvalitný, Prenosný a Znesiteľné Toto je veľmi populárny, a veríme, že budete milovať to moc Obsah balenia: Doprava Jedno Koleso-Nail Art, Ozdoby v jednom vrecku

1) Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému. Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, prosím kontaktujte nás, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie. Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc .

2) Sme sľubuje, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníkov. Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby. Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín (okrem soboty a nedele a sviatky).Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

1) Pred nákupom, Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna.Alebo nie,prosím opravte to pred platby.

2) Prosím, zanechajte poznámka v platobných poznámka: pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/veľkosti).

3) telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie.

1) Sme sa loďou po celom SVETE ako DARČEK.

2) tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovný deň po zaplatení ukončené prijaté.

3) Položky sú dodávané prostredníctvom ekonomiky poštovné (pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo), dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 50 dní.

4) Preprava môže byť ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu.

5) skontrolujte si Prosím potrebné poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo Brazília, kvôli vašej krajín prísne VLASTNÉ politiky MERCHANDISES z Východnej Ázie, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené .

6) Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, prosím, nenechajte si cenovú ponuku. Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR skóre len preto, že dodacia lehota.

7) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

8) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: nail art pearl, diy nechtov, Lesk na nechty umenie, Lacné nechty umenie pearl, Vysoká Kvalita diy nechtov, Čína lesk nechtov umenie Dodávateľov.

Množstvo 1 kolies
Veľkosť 2mm
Názov Značky feivielle
Materiál Perla
Číslo Modelu zz-1.5
Hmotnosť 12g
Položka Druh Drahokamu & Dekorácie
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Feivielle 12 Farieb 2 mm Lesk Nechtov Umenia Perla Tipy Kamienkami Flatback Perličiek Pearl Dekorácie DIY Nechtov Mobil Handričkou Noteb

Feivielle 12 Farieb 2 mm Lesk Nechtov Umenia Perla Tipy Kamienkami Flatback Perličiek Pearl Dekorácie DIY Nechtov Mobil Handričkou Noteb

Súvisiace produkty

Porovnať