Hakuoki Toshizo Hijikata Hajime T Shirt Anime, Japonskej Slávny Animácie Novinka Leta pánske T-shirt Cosplay Oblečenie

Nový produkt

Skladom

€10.85

Pridať do obľúbených

2015 Hakuoki Toshizo Hijikata Hajime T Shirt Anime, Japonskej Slávny Animácie Novinka Leta pánske T-shirt Cosplay Oblečenie

Spätná väzba: Sme veľmi ocenili, ak ste levea pozitívnu spätnú väzbu na nás. Vaše satisfiction je pre nás veľmi dôležité. Prosím zanechať pozitívny feeback a 5 hviezd na nás, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Ak máte akékoľvek problémy i-tej našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba. Budeme sa snažiť, aby slove žiadny problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis. Shippment: Ak si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Položky sú dodávané len po zaplatení prijaté. Pošleme na položky, s X dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie poplatky, colné poplatky,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. Vracia: snažíme sa ponúknuť kvalitné služby pre našich zákazníkov. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci by uistite sa, že Položka(y), že sa vráti, musí byť nový, nepoužitý a v pôvodnom balení s kompletným príslušenstvom. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedný za prepravu poplatky spojené s vrátením.

Štítky: oblečenie tvar, oblečenie stráže, oblečenie vyhl ' adajte, Lacné oblečenie tvar, Vysoko Kvalitné oblečenie stráže, Čína oblečenie štítok Dodávateľov.

Veľkosť S, M, L, XL, XXL
farba Biele Mlieko bavlna T-shirts
Rukáv Štýl Mlieko bavlnené vlákna pletené T-shirts
Vzor Typ Karikatúra
Golier O-Krku
Kapucňou No
Textílie Typ Pletené
Štýl Štýlový tees, cenovo dostupné Tričko Cosplay vianoce
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Materiál Bavlna,Polyester
Topy Typ Tees
Pohlavie Muži
Položka Druh Topy
Anime 2015 Hakuoki Toshizo Hijikata Hajime T Tričko
Názov Značky COOLPRINT
Veľkosť Balenia 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hakuoki Toshizo Hijikata Hajime T Shirt Anime, Japonskej Slávny Animácie Novinka Leta pánske T-shirt Cosplay Oblečenie

Hakuoki Toshizo Hijikata Hajime T Shirt Anime, Japonskej Slávny Animácie Novinka Leta pánske T-shirt Cosplay Oblečenie

Súvisiace produkty

Porovnať