12pcs/veľa Sexy Pod Prsia Tetovanie Hot Predaj Ozdobné Tetovanie, Dočasné Tetovanie Tela Nálepky, Premium hrudnej kosti Tetovanie

Nový produkt

Skladom

€7.76

Pridať do obľúbených

Vďaka za nákupy s nami!

Veľkosť : 13 x 29 cm (5.2"x11.6")

Množstvo : Súbor 12 listov.(nie jednotlivé balenia)

Zásielky: via Čína Príspevok Registrované leteckou Poštou alebo E-paket , môžu byť sledované počas vyzdvihnutie na dodanie.

Funkcie:

- Vydrží kdekoľvek od 2 - 5 dní.

- Nepremokavé a netoxické.

- Používame EN71-3 (ťažkých kovov test) schválené atramentu.

- Lode okamžite, a to do 3 dní od uvedení vašej objednávky.

- Obsahuje tetovanie návod na použitie.

- Neplatia na citlivú pleť, v blízkosti očí alebo ak alergický na lepidlo.

- Odstrániť s baby olej alebo liehom.

P. S. Ak sa vám páči nejaké konkrétne návrhy zašleme podľa vášho výberu.

Nižšie uvedené obrázky sú len pre referenčné účely.

Pod prsia, je jedným z najviac súkromného umiestnenia dostať potiah. To je najlepší spôsob, ako zvýrazniť svoje sexi a provokatívne strane so špeciálnym dizajnom. Mandaly, motýľ a domorodých vzory sú najviac populárne vzory tetovanie na toto umiestnenie, ktoré sa zvyčajne aplikuje dostatočne veľký, aby pokryl celú plochu. Ak hľadáte pre takéto intímne telo umenie, ktoré je možné vidieť len ľudia, chcete, musíte zvážiť pod prsia tetovanie.

- Platba

Akceptujeme Úschovy a Západe Únie. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované zaplatiť prostredníctvom Escrow. Ak máte platbu problém, prosím kontaktujte nás.

Dodacia lehota

Obvykle budeme loď sa váš balíček do 48 hodín, objednávky ísť na blízkom východe krajiny a v Austrálii budeme loď Aramex, 4-7 dní príchodom. Pre ostatné krajiny(s Výnimkou Brazília, Rusko) balíky ísť s Fedex IE alebo DHL, to zvyčajne trvať 3 -7 dní príchodom. EMS(10-15 dní po príchode) a TNT(3-4 dni) k dispozícii pre Rusko zákazníkov.

- Balenie

V prípade poškodenia z prepravy budeme pack váš tovar starostlivo.

- Poznámka

Nie sme zodpovední za akékoľvek Cla alebo Dovoz zdarma. Ak chcete undervalue balíček prosím, dajte nám vedieť. Tiež uistite sa, že vaše dodaciu ADRESU je k dispozícii, vaše celé MENO a podrobné adresa je potrebná.

- Ostatné

Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín, a tiež si môžete on-line hovoriť wuth nás, ja sa odpoveď čoskoro. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte otázky.

Vážený Zákazník, prosím nechajte nám Postive spätnú Väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami!

Štítky: nálepku led, nálepka na pozadí, nálepku žltá, Lacné nálepky led, Vysoko Kvalitné nálepky na pozadí, Čína nálepky žltá Dodávateľov.

Číslo Modelu #UB12
Veľkosť 13 x 29 cm
Nepremokavé Áno
Non-Jedovaté Áno
Druh Dočasné Tetovanie
Názov Značky MANZILIN
Veľkosť Balenia 15cm x 33cm x 1cm (5.91in x 12.99in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Typ Jednotky veľa (12 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

12pcs/veľa Sexy Pod Prsia Tetovanie Hot Predaj Ozdobné Tetovanie, Dočasné Tetovanie Tela Nálepky, Premium hrudnej kosti Tetovanie

12pcs/veľa Sexy Pod Prsia Tetovanie Hot Predaj Ozdobné Tetovanie, Dočasné Tetovanie Tela Nálepky, Premium hrudnej kosti Tetovanie

Súvisiace produkty

Porovnať