Auto Sedáky Masáž Vysokej Pamäte Silikónové Priedušný Oka Silica Gel Auto Auto Prestieranie Pre Toyota Jetta Hyundai Ford Kia

Nový produkt

Skladom

€29.91

Pridať do obľúbených

Funkcie :

1. Šetrné k životnému prostrediu

2. Vysoko kvalitné silikónové gél

3. Odolné a non-vyblednutiu

Balík obsahuje:

Sedáku * 1pcs

Všetky fotografie sú 100% reálne fotografie,záruka, čo vidíte bude to, čo ste dostali!

1. Príprava Čas: potrebujeme 5-10 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

2. Ak ste nedostali vašu zásielku pri ochrane čas je takmer uteká, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

O Cla

Cla je mimo našej kontroly, sme nemôže zaručiť, žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.Úprimne sa ospravedlňujeme sa za spôsobené problémy.

Poznámka:

Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestne post office, potom je potrebné vybrať položky s sledovania číslo a vaše osobné ID.

Guangzhou Vista Auto Príslušenstvo Obmedzené robiť predať na základe ich vynikajúce vzory a osvedčená spoľahlivosť. Takže kvalita je zaručená. Tiež máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané. Ale musíte potvrdiť veľkosť starostlivo pred nákupom ( veľkosť informácie sa budú zobrazovať pod každej položky ).

Návrat & Exchange inštrukcie

Upozornenie: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.

Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém:

*Číslo objednávky

*Obrázok je chybný korálky.

Ak nie ste spokojní s kvalitou nákup v našej predajni, sa môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.

Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci, Ak máte akúkoľvek otázku týkajúcu sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd.

2. Ak nie ste spokojní s našimi porducts, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

Štítky: prestieranie pre toyota, auto kryt sedadla, kryt sedadla, Lacné prestieranie pre toyota, Vysoká Kvalita autosedačky kryt, Čína kryt sedadla Dodávateľov.

Nastaviť Kus 1
Špeciálne Funkcie Priedušná a šetrné k životnému prostrediu
Položka Druh Prestieranie & Podporuje
Platné Sezóny Jar a Leto
Položka Dĺžka 42cm
Druh Materiálu Silikónový gél
Položka Výška 3cm
Mfg Poradové Číslo Pre štyri ročné obdobia
Položka Šírka 43cm
Názov Značky Loen
Položka Hmotnosť 780g
Auto, Aby univerzálny autá
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)
Veľkosť Balenia 40cm x 20cm x 5cm (15.75in x 7.87in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Auto Sedáky Masáž Vysokej Pamäte Silikónové Priedušný Oka Silica Gel Auto Auto Prestieranie Pre Toyota Jetta Hyundai Ford Kia

Auto Sedáky Masáž Vysokej Pamäte Silikónové Priedušný Oka Silica Gel Auto Auto Prestieranie Pre Toyota Jetta Hyundai Ford Kia

Súvisiace produkty

Porovnať