9PCS/Súbor Tradičných Drevených Spriahnuté Burr Puzzle IQ Test Mozgu Teaser Puzzle Klasické Kongming Zámky pre Deti a Dospelých

Nový produkt

Skladom

€24.44

Pridať do obľúbených

Súbor 9 Dreva Spriahnuté Puzzle

Informácie O Produkte

Balenie: BOX S alebo Bez rámčeka, podľa vášho výberu Darčeka Veľkosť: 33 x 28 x 8 CM, Materiál: Vysoko kvalitného dreva Komponentov: 9 Puzzle / Set, stavebný návod je k dispozícii Váha: cca 760 G (s Box Balenie) Odporúčaný vek: vo veku od 6 & DO

Kongming zámok je tradičné Čínske duševného hračka. Hovorí sa, že hračka bol vynájdený Zhuge Kongming niektoré 1800 rokmi založená na princípoch osem-diagram metafyziky.

To bolo veľmi populárne medzi ľudí, konkávne ad vypuklé časti vo vnútri troch-dimenzionální interpolácie hračka oka perectly. Kongming zámky prísť v rôznych tvaroch a veľkostiach, s rôznymi vnútorných štruktúr. Ale oni sú zvyčajne ľahko brať na seba, zatiaľ čo ťažké zostaviť.

POZNÁMKA:

1. Ak sa rozhodnete Bez rámčeka, potom tam bude žiadne okno ako obrázky ukazujú, každý puzzle je balený v plastových shrink wrap alebo funkciou opp Taška.

2. Ak sa rozhodnete S POĽA, potom bude s box ako obrázky ukazujú.

Rozmer každej puzzle:

Platby:

Akceptujeme všetky platobné prostriedky www.haix.sk schválené.

Doprava:

1. Tovar vám bude dodaný do 3-5 pracovných dní po vašej platby ukončené.

2, Pls uistite sa, že vaša adresa je úplne správne, keď si objednáte.

3. Vezmite prosím na vedomie, že niekedy colné predĺži dodanie, p prenájmu neváhajte nás kontaktovať pre prvý stav zásielky pred spätnú väzbu.

4. Vráti pravidlo: 7 dní exchange, kupujúci zaplatí spiatočnou adresou.

spätná väzba:

1. Všetkých 5 hviezd, spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, aby ste spokojní s našimi výrobkami a služby, pls, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, vďaka.

2. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, alebo nespokojní s mojím produktu, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom spätnú väzbu, pls, dajte nám šancu vyriešiť priateľskou cestou.

Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím najprv budeme snažiť odpovedať čo najskôr.

Štítky: puzzle abeceda, puzzle set, puzzle pre 3 4 ročných detí, Lacné puzzle abeceda, Vysokú Kvalitu puzzle set, Čína puzzle pre 3 4 ročných Dodávateľov.

Upozornenie Malé časti, nie pre deti do 3 rokov
Štýl Geometrický Tvar
Pohlavie Unisex
Puzzle Štýl Drevené Puzzle
farba Bez Rámčeka, S Box
Číslo Modelu WT01
Materiál Drevo
Vekové Rozpätie 8-11 Rokov,12-15 Rokov,Grownups,> 6 rokov,> 8 rokov
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.76kg (1.68lb.)
Veľkosť Balenia 33cm x 28cm x 8cm (12.99in x 11.02in x 3.15in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

9PCS/Súbor Tradičných Drevených Spriahnuté Burr Puzzle IQ Test Mozgu Teaser Puzzle Klasické Kongming Zámky pre Deti a Dospelých

9PCS/Súbor Tradičných Drevených Spriahnuté Burr Puzzle IQ Test Mozgu Teaser Puzzle Klasické Kongming Zámky pre Deti a Dospelých

Súvisiace produkty

Porovnať