Avenue Z Elysian Polia Giclee Vincent Van Gogh Hodváb Plagát Dekor Maľovanie 12x16 18x24 24X32 Palcový bez rámu Doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

€4.34

Pridať do obľúbených

1. Plagát materiál používame, je vysokej kvality, hodvábnej látky, s jemnou textúrou a hladký povrch. To je veľmi tenké, nie vodotesný (trochou vody nemôže dotknúť, ak si umyť ruky počkajte úplne suché) , ale môže to byť zachovaná na dlhú dobu.

2. Plagáty v tvrdej plastovej trubice, začneme plniť objednávku v Nasledujúci pracovný deň, to môže trvať až 2-3 pracovných dní odosielajú(obchodný deň nezahŕňa Čínsky štátny sviatok, sobotu alebo nedeľu).

3. Aby sa zabezpečilo, že dostanete nášho tovaru hladko, uveďte prosím správne dodacia adresa a meno adresáta , raz doručenia tovaru nebude môcť zmeniť adresu.

4. Všetky moje položky sú prvotriednej kvality. ale vytlačený plagát, odlišuje sa od obrázkov na obrazovke počítača,Ako farby zobrazené na každý prístroj môže byť rôzne,farby skutočných produktov môže vyzerať trochu inak z obrázka je vidieť,to je úplne normálne,ak nemôžete prijať to,prosím, nie mieste objednávky.

Pozor !!! To je bez okrajov, tlač, takže sa nemôže pripojiť a bude musieť byť prilepené na stenu, Ak potrebujete nainštalovať, môžete nás kontaktovať a my vám pobyt mimo svojich hraníc.

Všetky položky sú bezplatné doručenie do celého sveta.Budeme loď položky v 1 až 2 pracovných dní prostredníctvom sledovania Č.

Tu je dodanie, odhad času pre váš odkaz:

Akceptujeme prispôsobené plagáty.Môžete nahrať fotografie sa vám páči, ako karikatúra, film, šport, alebo vaše dieťa, rodina, priatelia, čaká na vás chcieť žiadne obrázky, musíte nám vaše požiadavky, budeme kontrolovať, fotografie pre vás.Ak kvalita obrazu je zlá, môžete nám povedať, tému, ktorú chcete, budeme hľadať alebo dať nejaké fotky pre vás.

1. Prosím, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu, Správy Systému, ak máte nejaké otázky.

2. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, výmenu alebo vrátenie peňazí je prijateľné.

3. Prosím, nenechávajte žiadne Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby pred kontaktujte nás pre váš problém. Budeme robiť najlepšie vyriešiť váš problém.

Ďakujeme, že ste a šťastný nakupovanie!!!

Prosím, navštívte náš obchod pre ďalšie produkty.

Štítky: tlač týždeň, vytlačené náramok, tlač hodváb, Lacná tlač týždeň, Vysoko Kvalitné tlačené náramok, Čína tlač hodváb Dodávateľov.

Veľkosť 12x16 18x24 24X32 Inches
Štýl Abstrakt
Technics Sprej Na Maľovanie
Podpora Base hodvábne tkaniny tkaniny
Druh Plagát
Pôvodný No
Predmety olejomaľba
Tvar Obdĺžnik
Rám No
Názov Značky FOOCAME
Médium Vysoko Kvalitný Atrament
Číslo Modelu CL-01-005
Veľkosť (Palce) 12X16, 18X24, 24X32
Materiál Hodváb
Formulár Jeden
Rám režim Bez rámu
Kaligrafie a maliarstva typ Plagát
Dekorácie Steny Výzdoba Domov Dekor Dom Spálňa Prijímacej Miestnosti Darček ...
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 60cm x 4cm x 4cm (23.62in x 1.57in x 1.57in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Avenue Z Elysian Polia Giclee Vincent Van Gogh Hodváb Plagát Dekor Maľovanie 12x16 18x24 24X32 Palcový bez rámu Doprava Zadarmo

Avenue Z Elysian Polia Giclee Vincent Van Gogh Hodváb Plagát Dekor Maľovanie 12x16 18x24 24X32 Palcový bez rámu Doprava Zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať