4Pcs/veľa Značky Boxer Mens Bielizeň Bavlna Muž Veľký Krátke Farebné Priedušná Pevné Pružné Šortky Boxer Čisté Spodky Farba

Nový produkt

Skladom

€8.44

Pridať do obľúbených

OZNÁMENIE

1. Tovar odoslať bez rámčeka.

2. Ak si nie ste istí pre veľkosť, prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

W holesale a Drop shipping

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 7 až 15 dni, aby sa dospelo.

Pls napíšte nám o celú sumu.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás .

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Pls dp nie je otvorený spor prvý.

Je tam všetky dane colný?

Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

Doprava:

Package sú dodávané sa na www.haix.sk Štandardná Doprava www.haix.sk, Epacket a DHL Globalmail, To všetko trvá 8-20 dni, aby sa dospelo.

Doručenie do ostatných krajín : Všeobecne povedané , Bude loď vašej objednávky od Číny Čína Príspevok Redistered Air Mail v 3-7 pracovných dní . Je to o 15-60 dni pre väčšinu krajín , v niektorých krajinách môže trvať aj viac dní, ako je Brazília ,Argentína. Ak dátum doručenia prichádza , ale ste nedostali položky , sa môžete skontaktovať s nami predĺženie dodacej lehoty . Vracia : Ak ste prijímať chybný alebo nesprávne položku , alebo nejaké iné problémy , prosím, najprv kontaktujte nás bedore budete robiť čokoľvek . My vám ponúkneme uspokojivé riešenie. Venujte pozornosť na skutočné farby . Môže to byť rôzne niečo z obrázkov v dôsledku rôznych monitoroch. Spätná väzba : Prosím, daj mi 5 hviezd a nechať pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovary a služby, ak nie je žiadny problém . Prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnej väzby .

Štítky: značka spodky, spodky značky, flexibilné šortky, Lacné značky spodky, Vysoká Kvalita spodky značky, Čína flexibilné šortky Dodávateľov.

Vzor Typ Pevné
Funkcia Flexibilné
Názov Značky famobrsi
Nohavičky & Boxery Boxerky
Štýl Muži trenýrky
Veľkosť L, XL, XXL, XXXL
Pohlavie Muži
Číslo Modelu WC-A0001
Materiál Bavlna
farba Pevné
Druh Spodky
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 3cm (11.81in x 7.87in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky veľa (4 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

4Pcs/veľa Značky Boxer Mens Bielizeň Bavlna Muž Veľký Krátke Farebné Priedušná Pevné Pružné Šortky Boxer Čisté Spodky Farba

4Pcs/veľa Značky Boxer Mens Bielizeň Bavlna Muž Veľký Krátke Farebné Priedušná Pevné Pružné Šortky Boxer Čisté Spodky Farba

Porovnať