Plátno Maľby 5 Panelov Moderné Olejomaľba Na Obrázok Wall Art Print Hory A Vodopád Pre Domáce Dekorácie Č Rám

Nový produkt

Skladom

€16.32

Pridať do obľúbených

Vitajte v našom obchode! Ponúkame vysokú kvalitu 100% zaručené, plátno, tlač obrazov. Veľkosti, vzoru a materiálu možno upraviť podľa vašej požiadavky, prosím, kontaktujte nás pre viac informácií. Vďaka. Detaily produktu Produktu: Krajina olejomalieb Materiál: Plátno Kvality: Top kvality plátno tlačiť obrazu (Žiadne ručné maľovanie) Úsek a rám: Žiadny Rám (Ak potrebujete zarámovať, prosím, kontaktujte Seve) Zákaznícky Servis: na Mieru na veľkosť alebo foto je vítané, stačí nám poslať vysoké rozlíšenie obrázok, ktorý chcete tlačiť. Package: Plátno v tube Poznámka 1. Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie. 2. Ak chcete uložiť vaše náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodený počas prepravy, toto plátno tlačiť obraz je bez rámu a srd. 3. Pre viac štýlov, alebo iné veľkosti, kontaktujte nás kedykoľvek. Produkt zobraziť veľkosť Reálne Obrázky

Tam je 3-5 cm extra priestor eah veľkosť rámu

Balenie Podrobnosti ( Bez Rámu)

Platby prijímame Viazaný, ktorý vrátane Visa a Master kreditnej karty, Qiwi peňaženky, Western Union, WebMoney, Boleto a bankový prevod. Doprava 1. Za normálnych okolností, bude objednávka odoslaná zo strany Číny Post Letecky do 7 dní akonáhle sa vaša platba potvrdená. Nemôžeme poslať tovar na víkend a Čínskych sviatkov, prosím, na vedomie. 2. Cca. dodacia lehota 3. Ak sa nechcete dostať vašej objednávky v čase doručenia, prosím, kontaktujte nás na predĺženie dodacej lehoty. A ak chcete získať tovaru čoskoro, prosím, kontaktujte nás pre EMS alebo DHL poplatky. 4. Aby ste platiť minimálne dane, budeme deklarovať ako "darčeky", alebo "vzorky" s nízkou hodnotou. Ak existuje akékoľvek dovozných poplatkov, je kupujúceho, zodpovednosť, prosím, na vedomie. Návrat & Vrátenie Peňazí 1. Vezmite prosím na vedomie: Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako je poškodenie po použití, poškodenia vodou a tak ďalej. 2. Ak nie ste spokojní s položkami, môžete vrátiť alebo výmenu veci v jej pôvodnom stave. Vrátime všetky peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru. Spätná väzba 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami , prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek . 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: olejomaľba, Maliarske Plátno, moderné olejomaľba, lacné olejomaľba, Kvalitné Maliarske Plátno, Čína moderné olejomaľba Dodávateľov.

Rám No
Tvar Obdĺžnik
Materiál Plátno
Rám režim Tlač plátno na maľovanie, len
Maľovanie Nepremokavé Áno
S Rámom, alebo nie Nie, ak potrebujete rám, prosím, kontaktujte nás
Formulár Multi-picture Zmes
Miesto Pôvodu Čína
Štýl Realistický
Druh Olejovej Maľby
Predmety Krajina
Médium Olej
Veľkosť (Palce) 30x40 30x60 30x80CM, 40x60 40x80 40x100CM
cuadros decoracion Typ Tlačené
Podpora Base Plátno
Dekorácie Obývacie Izby, Spálne, Škôlky, Úrady, Kaviarne, Hotely, Reštaurácie
Názov produktu Dekorácie, Obrázky
Technics Sprej Na Maľovanie
Názov Značky HEYI
Číslo Modelu Maliarske Plátno W-5
Vlastné poradie Vitajte, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie info
Pôvodný No
Vzor nástenné maľby kvet
Typ Jednotky Súbor
Veľkosť Balenia 25cm x 50cm x 13cm (9.84in x 19.69in x 5.12in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Plátno Maľby 5 Panelov Moderné Olejomaľba Na Obrázok Wall Art Print Hory A Vodopád Pre Domáce Dekorácie Č Rám

Plátno Maľby 5 Panelov Moderné Olejomaľba Na Obrázok Wall Art Print Hory A Vodopád Pre Domáce Dekorácie Č Rám

Súvisiace produkty

Porovnať