Muži Ženy je Hypoalergénna Nerezová Oceľ Kolo Strieborná/Čierna Cubic Zirconia Piercing Stud Náušnice 3 mm-8 mm

Nový produkt

Skladom

€2.96

Pridať do obľúbených

"Oslniť s týmito klasicky konštruované stud náušnice vysoká poľský skončil. Hrajú šumivé kolo cubic zirconia nastaviť v nerezovej ocele, daj to pár drahé vzhľad. Tieto náušnice sú určite stane vaším obľúbeným. Náušnice dodávajú s post trenie späť nálezy na zabezpečenie ich na miesto. Získajte pôvab stud náušnice za zlomok ceny.

Prečo si vybrať z Nehrdzavejúcej Ocele, Šperky?

Nerezové Oceľové šperky nie lesk a oxidácii, ktorá môže trvať dlhšie ako iné jewelries. Je schopný znášať veľa a opotrebeniu. A to je úžasne hypoalergénne. Takéto výhody, aby to viac populárne príslušenstva.

Vysoko kvalitnej nerezovej ocele má vysokú odolnosť voči korózii, odolnosť proti korózii a zhoršuje, ktorý vyžaduje minimálnu údržbu. Nerezová oceľ je jeden z najviac bio-kompatibilných kovy, tak nehrdzavejúcej ocele, šperky je úžasne hypoalergénne, pretože jeho anti-alergické vlastnosti. Ako jeden z najsilnejších všetky šperky kovy, neznamená to, že oxidovať a bude veľmi odolné. Všetky robí to top módny doplnok na doplnenie šatníka s elegantný, moderný styling, ktoré ponúka naša nehrdzavejúcej ocele, šperky.

JewelryWe Žien Hypoalergénna Nerezová Oceľ Kolo Jasné Cubic Zirconia Piercing Stud Náušnice

"Späť Nájdenie - Butterfly späť Šplhať Iskru Klincami, Dievčatá Kolekciu Šperkov Hypoalergénne - Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, nebude nahnevaný uchu. Elegantné - Klasické Jasné Kolo Vykladané Zirkónmi, plný elegantné pocit. Pripravený Pre Gifting - náušnice sa dodáva s jedným modré zamatové vrecko , pripravené pre dáva ako dar.

Štítky: Stud Náušnice, ocele kolo, náušnice náušnice, gombíky, lacné stud náušnice, Vysoko Kvalitnej ocele kolo, Čína gombíky, náušnice náušnice Dodávateľov.

Jemné alebo Módne móda
Tvar\vzor Geometrické
Položka Druh Náušnice
Materiál Zirkónmi
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Názov Značky BONISKISS
Náušnice Typ Stud Náušnice
Hlavný Kameň Farba 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 3 do 8 mm
Pohlavie Unisex
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Muži Ženy je Hypoalergénna Nerezová Oceľ Kolo Strieborná/Čierna Cubic Zirconia Piercing Stud Náušnice 3 mm-8 mm

Muži Ženy je Hypoalergénna Nerezová Oceľ Kolo Strieborná/Čierna Cubic Zirconia Piercing Stud Náušnice 3 mm-8 mm

Súvisiace produkty

Porovnať