Vedúci Umenie, Remeslá Priameho predaja, prírodné remeselné Tibetskej jak krava lebky naozaj leštené horn lebky ornament

Nový produkt

Skladom

€103.41

Pridať do obľúbených

Množstvo zásob, fyzické voliteľné Jak Lebka Je symbolom šťastia a bohatstva, ako aj duchu spravodlivosti a vytrvalosť. To nie je len, aby vám dobré priania a rešpektom k prírode, obnoviť pôvodné jednoduchosť myseľ. Toto remeslo Shejia krava lebky. Prijíma proces peeling, trhanie mäsa, sušenie a sterilizáciu . S silné etnické charakteristiky, je veľmi dobré domáce dekorácie, a to má nielen dekoratívny efekt, viac sa môžete vyhnúť katastrofe funkcie, je každého z nás obľúbený izby, dekorácie a darčeky.

Jak Lebky spracovanie prietok: Čisté, namočené s hydrogen-peroxidom (1 deň), a potom konečne na suché formalin namočené a potom tesnenie, OK,

V vriacej vody, varené víno, odstránenie svalovej pripojené, vykopať oko a mozog;

Namočte v benzínu; odmastite. Toto je kľúčové pre dlhodobý uchovávanie, ak oleja nemôžu byť v kostnej bude vyčistiť, čierna formy po. Ak nie je dostatočne veľkej nádobe, môžete dať do niekoľkých vrstiev oviec v plastovom vrecúšku, kravatu taška do benzínu. Ohňostroj by mali byť prísne zakázané, a musia byť vykonané vonku!!!

Benzín odmasťovanie čas závisí od množstva oleja v lebka, zvyčajne trvá týždeň. Medzitým, vyliať niekoľkokrát staré riešenie rozpustiť tuk a pridať niektoré nové plynu;

Po odmasťovanie, lebky môže byť bielený s bieliacim alebo peroxid vodíka a premočený až je biela;

Dajte lebky v horúcom slnku, na niekoľko dní, kým mieste je úplne suché;

Voskovanie lebky povrchu. V priebehu liečby, nie je potrebné dávať pozor na stav pádu z kostí list. Lepidlo môže byť dodržané po všetky operácie sú hotové;

Alkohol fenolu nasýtených tekutý dezinfekčný môže náteru korene a lebečnej dutiny rohy.

Tau, ovce kosti remeslá, sa používa jedinečný planiny bighorn ovce lebka, po spracovaní, na mäso, chuť, biela lebka s dvoma rohmi, lesklé, žiadny zápach, žiadny hmyz, s silné etnické charakteristiky, je veľmi dobrý bytového zariadenia, dekorácie, môže vám priniesť domov veľa Západnej Pride a živelne, je tiež dobrý darček oh!!!

1. všetok tovar v tomto obchode sú prijaté v naturáliách. Pretože svetlo vzťah, je ťažké, aby sa zabránilo nepatrný rozdiel medzi obrazu a objektu farby. Prosím ťa, odpusť mi!

2., obchod zároveň ako celok, tak kupujúci pred otázkou, či služby zákazníkom tovaru. Ak kupujúci nemá právo požiadať zákazníka služby, baby fotografoval v z zásob stav, môže kupujúci vybrať, ak chcete požiadať o vrátenie platby alebo požiadajte zákaznícky servis čas príchodu. Budeme všetky vysporiadať sa s kupujúcim želanie.

3., budeme sa snažiť v našich silách, na obrazovke tovaru a balenie tak, aby sa zabránilo kupujúceho nešťastných vecí. Avšak, v priebehu prepravy, tam je stále veľmi malá pravdepodobnosť poškodenia tovaru. Takže, keď sa zobrazí express, neponáhľajte sa prihlásiť. Prosím, skontrolujte, či balenie je v dobrom stave a potvrdiť príjem, ak je to správne. Kupujúci dostal tovar problémy, kontaktujte náš zákaznícky servis zákaznícky servis na prvýkrát pre vašu úplnú voľnosť. Nech kupujúci kúpiť v pohode, s ľahkosťou.

4., sedem dní nie je dôvod na návrat. Vedomie vrátiť (Taobao úradný sedem dní nie je dôvod na návrat):

(1) lehota na vrátenie počíta do siedmich dní odo dňa, kedy kupujúci podpíše tovaru.

(2) vrátený tovar nesmie byť poškodený, bez ovplyvnenia dve predaj tovaru.

(3) kvalita nákladnej v obchode všetko, non problémy s kvalitou nákladnej všetkých kupujúcich.

5. po ukončení transakcie, prosím, na naše služby, prosím, hodnotenie! Kupujúci mať akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase, zákaznícky servis bude v prvom čas pre vás, vysporiadať.

Poštovné poznámka:

1. tento obchod nemá dodať express spoločnosti predvolené, Yuantong express. Hlavička je hmotnosť 1 KG, menej ako 1 KG, počítaných 1 KG. Chejlungtiang, Jilin, Hainan a Guangši konať celkom 14 yuan, s ďalším nárastom 10 juanov. Sin-ťiangu, Vnútorného Mongolska a Tibetu mal prvú 18 yuan, a pokračovanie hodnota bola 18 yuan. Iných oblastí, prvých 10 juanov, naďalej vážiť 10 juanov, prvý ťažký 15-20 yuan pokračovanie v odľahlých oblastiach.

2., flexibilný na to miesto, bude automaticky pomáhať nám na prenos do iných express. Ak máte špeciálne požiadavky (výslovné alebo zmeniť kuriérskou spoločnosťou, ako Shen Tong, SF express), kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, nákladná počítať.

3. čas príchodu, väčšina častí krajiny, o 4 dni príchodu, vzdialených oblastiach o 5 dní. Špeciálne obdobie (napríklad pred novým rokom), kuriérske firmy, pretože veľa položiek, príjem a dodávky môže byť odložené pre ďalšie 1-2 dni. Prosím ťa, odpusť mi.

4., nikdy nebudeme robiť žiadny rozdiel v poštové sadzby, v závislosti od konkrétnej situácie a od hmotnosti produktu.

Štítky: Ozdoby, okrasné kravy, Lacné ozdoby, Vysoko Kvalitné ozdobné kravy.

Materiál Organický Materiál
Názov Značky HUARONGKANGYOU
Štýl Nová Klasická/Post-moderné
Tému TELEVÍZIA a Film Znak
Hmotnosť Balenia 4.8kg (10.58lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 55cm x 35cm x 25cm (21.65in x 13.78in x 9.84in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vedúci Umenie, Remeslá Priameho predaja, prírodné remeselné Tibetskej jak krava lebky naozaj leštené horn lebky ornament

Vedúci Umenie, Remeslá Priameho predaja, prírodné remeselné Tibetskej jak krava lebky naozaj leštené horn lebky ornament

Súvisiace produkty

Porovnať