Zenfone 2 ZE550ML 5.5" Prípad Krokodíla Vzor PC+PU Zadný Kryt Pevný Telefón puzdro pre Asus Zenfone 2 ZE551ML ZE550ML Shell Kryt

Nový produkt

Skladom

€2.88

Pridať do obľúbených

Zenfone 2 ZE550ML Pevný Telefón Prípade PC & PU Zadný Kryt Telefónu puzdro pre Asus Zenfone 2 ZE551ML

Názov produktu: vzor Krokodílej PC+PU Zadný Kryt Pevný Telefón puzdro pre Asus Zenfone 2 ZE550ML

Materiál: Pevný PC vnútri + PU Povrch

Farba: Čierna, zlatá, modrá, červené, ružové, žlté, zelené, hnedé

Model: Pre Asus Zenfone 2 ZE550ML ZE551ML 5.5 palcový

Package Zahrnuté:

1pcs Krokodíla vzor Pc+Pu zadný kryt prípade

Otázka: môžem veriť obrázky publikované?

Odpoveď: Všetky obrazové sú 100% pôvodne prijaté našich fotografov. zaručujeme položky, budete dostávať sa bude rovnaký ako je popísané vyššie. Ale somethimes, balík môžu byť zmenené bez predchádzajúceho upozornenia. Avšak, farby sa môžu trochu líšiť vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory nastavenie a voľným okom rôznych farieb.

Otázka: Čo môžem robiť ak dostanem rozbité pozemkov?

Odpoveď: Budeme pack položky podľa hrubé bublina pena taška alebo pena poľa, aby sa zabránilo poškodeniu. Ale niekedy kvôli kuriér je nediskrétneho rukoväť, pozemok môže byť rozbité. Prosím, byť v strehu, aby všetky rozbité parcely a odmietnuť podpísať, ak keď budete dostávať to.

Otázka: Čo môžem robiť, ak mám pocit nespokojnosti s položku?

A: Sme zaručiť zabezpečiť 100% spĺňa služby pre vaše a 100 dní záruka. Pritom báť, keď máte pocit nespokojnosti s položky, ktoré budete dostávať, sme vždy zodpovedný a pacienta na vaše problémy.

Sme tiež dúfam, že sa vám môže byť trpezlivý a buďte v kontakte s nami vyriešiť akýkoľvek problém. Prosím, zanechajte nám negatívnej spätnej väzby, bez komunikácie.

Otázka: Ako môžete nás kontaktovať ?

Odpoveď: môžete jednoduchý pošlite nám správu, alebo kontaktujte nás prostredníctvom TradeManager. Budeme odpoveď na každú otázku do 24 hodín, ak nie je okamžite! Ak chcete uskutočniť objednávku, tam je správa, bar, ktorú môžete, dajte nám vedieť vašu žiadosť o farbe a čokoľvek iné, sa budeme zaoberať vašej objednávky ako to, čo hovoríte.

Otázka: Ako sa o faktúry a dane?

Odpoveď: aby platíte menej alebo žiadne clo, budeme deklarovať menej ako 4$ každý pre mobilný telefón prípade, 6$ pre iného väčší balík. Ak vaša krajina nie dovoľuje, alebo máte iné požiadavky, pls, dajte nám vedieť. Vám môže byť vystavený dovozného cla, daní, alebo colné poplatky, ktoré môžu byť uložené na vašej miestnej vlády. Ste povinný platiť žiadne ďalšie poplatky za colné odbavenie.

My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa Musia Zhodovať dodaciu adresu.

Ak nie ste dostali vaše zásielky v 40-60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Odkaz na čas dodávky.

Štítky: puzdro pre asus zenfone, Telefón prípadoch, prípade vzor, Lacné puzdro pre asus zenfone, Vysoko Kvalitný telefón prípadoch, Čína prípade vzor Dodávateľov.

Funkcie Krokodíl vzor pevného pc & pu mäkké zadný kryt prípade
Názov Značky mksup
Druh Vybavené Prípade
Dizajn Podnikania,Ročník,Matný
Štýl Pevný pc+pu zadný kryt telefónu prípade
farba Čierna, zlatá, modrá, ruža, červená, zelená, hnedá, žltá
Materiál PC
Kompatibilné Značky ASUS
Veľkosť 5.5"
Vhodné pre pre Asus ZenFone 2 ZE550ml ZE551ml 5.5"
Funkcia Telefón shell ochranné puzdro, dekorácie
Maloobchodnom Balení No
Veľkosť Balenia 17cm x 12cm x 5cm (6.69in x 4.72in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.035kg (0.08lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zenfone 2 ZE550ML 5.5

Zenfone 2 ZE550ML 5.5" Prípad Krokodíla Vzor PC+PU Zadný Kryt Pevný Telefón puzdro pre Asus Zenfone 2 ZE551ML ZE550ML Shell Kryt

Súvisiace produkty

Porovnať