10 mm 4 Pin 5050 LED Pásy Konektor Adaptéra Tvaru L Pre SMD 5050 5630 RGB LED Pás Svetla Žiadne Spájkovanie

Nový produkt

Skladom

€0.06

Pridať do obľúbených

Oznámenie

10 mm 4 Pin 5050 LED Pásy Konektor Adaptéra Pre SMD 5050 5630 RGB LED Pás Svetla Žiadne Spájkovanie

Všetky naše výrobky boli starostlivo vybrané a sú rovnaké ako obrázok, ktorý môžete vidieť na našej predajni. Máme, už nech produktu farba tendenciu pravda, tak ďaleko, ako je to možné, avšak z dôvodu farbu monitora chyba tam viac alebo menej má trochu odlišné. Ale určite produkt tvar je rovnaký ako na obrázku.

Položka Vlastnosti: 100% zbrusu nový 10 mm 4 pin led pásy konektor, adaptér Nie je potrebné spájkovanie typ Konektora: 10 mm 4 pin

Balenie Obsahuje: 1 x 10 mm 4pin led pásy konektor pre adaptér

Kompatibilné S: Pre 5050 5630 RGB led pásy

Sme celosvetová on-line veľkoobchodná spoločnosť, ktorá dodáva produkty priamo na spotrebiteľov na celom svete. Spoločnosť bola založená v roku 2010,Sme ponúkli zákazníkom pohodlný spôsob nakupovania pre široký výber výrobkov za atraktívne ceny prostredníctvom on-line webové stránky. Sami pôvodné a niektoré naša spolupráca továrne uistite sa, že vám môžeme ponúknuť dobrý OEM/ODM služby pre našich zákazníkov, ktorí chcú prispôsobené produkty so sebou dizajn alebo značky.

"Vždy Delighting,Vyhrať-to-Win" je naše sľuby a poslanie. Tak s bohatými znalosťami a skúsenosťami, sme ponúknuť konkurencieschopné a spoľahlivé služby na podporu imidžu značky, ktorá-zase má hlboký vplyv na celé odvetvie. Inovácie v oblasti výskumu a vývoja poskytovať najlepšie výnosy pre našich zákazníkov a zároveň poskytuje inšpiráciu pre náš ďalší rozvoj.

a. Zvyčajne všetky objednávky budú spracované do 2 pracovných dní odo dňa zaplatenia alebo do dátumu eCheck sa vymaže.Budeme vás informovať cez vašu zaregistrovanú e-mailovú po vaša objednávka je odoslaná z nášho skladu.

b. Prosím, uistite sa, že adresa na vašej platby je aktuálna.Telefónne Číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie.Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

c. Čína príspevok air mail čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až 10-50 pracovných dní.

d. Vyjadriť čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 3-15 pracovných dní.

a. Dôležité povinnosti,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto nabíjačky sú kupujúceho zodpovednosti.

b. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

c. Prosím potvrďte podrobné informácie o doručení faktúry. Ako, koľko cenu by sme mali písať o doručení faktúry, potom koľko prepravu nabíjačku by sme mali napísať na faktúre. Ako opísať tovaru atď.

d. Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy(poštovné)spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore, nepleťte si ich pre ďalšie poštovného.

Všetky naše výrobky 100% kontrolu a testované pred doprava, a potom ponúkame 30 dní bezproblémové peniaze späť záruka, vrátenie doprava je zodpovednosť kupujúceho, pokiaľ návrat je výsledok nášho chybu (teda, dostanete zlú položku alebo chybné.Položka obrázok bude musieť v tieto veci pred vrátenia peňazí alebo výmeny ).Tiež prosím potvrďte položky je vrátený v jej pôvodnom stave, čo ste dostali. Prosím, plne vedieť o tomto pred ponúkania cien, ako nechceme našich zákazníkov, aby boli nešťastní skúsenosti kvôli nedorozumeniu.

Pozitívna spätná väzba bude ponechané po potvrdení objednávky! A ďakujem za pozitívny komentár a spätnú väzbu. Vaše povzbudenie bude držať nás vpred a neustále zlepšovanie našich služieb. Ako ste, sme aj v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek neutrálny alebo negatívny feedback spôsobené akýmkoľvek nepozornosti alebo nedorozumenia.Sme reálna nádej,ako kupujúci očakávania je iné,ak nie ste spokojný / á s produktom, alebo naše služby môžete po prvé, dajte nám vedieť a dať nám primeraný čas na vyriešenie problému pre vás s našimi úprimnosť a profesionálny prístup.

a. V súčasnosti môžete platiť pomocou Moneybookers, Visa, MasterCard a bankový prevod. Môžete tiež platiť vyberte debetné karty vrátane Maestro, Solo, Kreditná Karta, PostePay, CartaSi, 4B a Euro8000. Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti.

b. Ak chcete zaplatiť za objednávku sa s ostatnými o platbu, prosím voľne napíšte nám!

Otázka: Ako môžem zaplatiť za môj nákup ?

Odpoveď: akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: kreditnú kartu, peniaze booker, a bankový prevod, atď.

Otázka: koľko to stojí dodávané do mojej krajiny ?

Odpoveď: Všetky naše produkty sú veľkoobchod, expedičný poplatok sa počíta ako vaša objednávka detail informácie, ak existuje akýkoľvek problém, prosím voľne kontaktujte nás, odpovieme vám čo najskôr, vďaka !

Otázka: Je tam nejaké sledovacie číslo je k dispozícii pre svoj položky ?

Odpoveď: Áno, sme sa dodáva všetky objednávky s SLEDOVACIE ČÍSLO a môžete prezrieť o stave zásielky na príslušnej webovej stránke.

Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov ?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popise každého produktu, skontrolujte prosím, či je, vďaka !

Otázka: som predajca a chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je najlepšie veľkoobchodné ceny ?

Odpoveď: Dobrý Deň! Vďaka za vaše otázky, ak by ste sa chceli kúpiť väčšie množstvo položiek a prosím, pošlite nám e-mail. Budeme vám najlepšie veľkoobchodné ceny, vďaka !

Štítky: led pásy konektor, 5050 LED Pásy Konektor, Pásy Konektor, Lacné led pásy konektor, Vysoká Kvalita 5050 led pásy konektor, Čína pásy konektor Dodávateľov.

Aplikácia Osvetlenie
farba Tvaru L, T tvar, tvar Kríža
Funkcie 10 mm 4 pin led pásy konektor pre adaptér
Číslo Modelu 10 mm 4 pin 5050 led pásy konektor
Sku lsc0018001
kľúčové slová 10 mm 4 pin led pásy konektor
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.002kg (0.00lb.)
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10 mm 4 Pin 5050 LED Pásy Konektor Adaptéra Tvaru L Pre SMD 5050 5630 RGB LED Pás Svetla Žiadne Spájkovanie

10 mm 4 Pin 5050 LED Pásy Konektor Adaptéra Tvaru L Pre SMD 5050 5630 RGB LED Pás Svetla Žiadne Spájkovanie

Súvisiace produkty

Porovnať