1pcs Extra Hrubšie #8 Biela Skladaný Veľké Obchádza Stoličky Kryt ,Elegancia, Stoličky Kryt Pre Svadobné Udalosti &. Výzdoba,

Nový produkt

Skladom

€56.87

Pridať do obľúbených

Vážený Zákazník,Vítame Vás Na Našej Predajni.

Tu je Vysokej Kvality #8 Biela Skladaný Veľké Obchádza Stoličky Kryt , bude udalosti, viac módy a elegancie .

Položky Detaily, Ako je uvedené nižšie

Veľkosť :45cmx45cmx90cm

Balenie :10pcs na tašku,

Zásielky :Medzinárodný Kuriérom ( Fedex,TNT, DHL ,UPS a iné kuriérske linky)

Dodacia lehota:Budeme Loď objednávku do 3-4business dní po vašej platby ukončené

Naše banquet lycra stoličky kryt by sa hodilo stoličky meraní, ako je uvedené nižšie ,dobré spandex .

Stoličke šírka 40-45 cm

Stoličky sedadlá šírka 40-45 cm

Stoličky hore na poschodí 89-96 cm

Stolička nohu výška sedadla od podlahy ) 42-46 cm

Normálne lycra materiál je 210g/m2,

Naše lycra kryt môže používať viackrát ,to ukazuje, eleganciu&luxus& fanshion pre vaše podujatia.

O Nás

ChaiSang Prípade, textilné Co., Ltd miestnych obyvateľov v Keiqiao, ktorá je známa svetlo textilné mesto Číny. Sme si tieto osobitné okolnosti, prijať jeho miestnych zdrojov, priniesť do profesionálnej talenty, a zapojiť sa do tvorby, dizajn udalosti textilné výrobky s rôznych Krajín štýly.

Máme celý rad udalostí, textilných výrobkov a máme vlastnú továreň, ktorá sa špecializuje na výrobu textilných výrobkov. Existujú 40 výstavné, ktorí sa zapojili do tvorby, projektovanie objednávky z domácich a zahraničných trhoch, 8 obchodníkov, ktorí sú dobrí v cudzích jazykoch a veľmi profesionálne na svadobné dekorácie. Medzitým, náš hotel textilné výrobky servis je dodávaný v zahraničí pre našich klientov

Sme rozšíriť naše najteplejšie vitajte a pozdravom pre starých a nových zákazníkov, pričom návštevu k nám, spoluprácu s nami a dáva nám viac užitočné radí .

Zásielky :

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku patrí expedičný poplatok. Budeme posielať položky do 3-4business dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. .Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine .Tieto dodatočné poplatky možno zhromaždené v čase prevzatia tovaru .Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Farba Nezhody:

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor ,osvetlenie, pozadie, atď.,,, ak sa Však domnievate sa, že položka prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Služby

Vaša spokojnosť je náš cieľ a pracovný výkon .Uistite sa, že máte radi kupujúceho &užil svoje nákupy z nášho obchodu, my sa budeme snažiť poskytnúť čo najlepšie položiek &služby.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité . Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky kvality a služieb. Ak máte akékoľvek problémy s kvalitou a služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. . My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytnúť vám najlepšie po-predajný servis.

O Nás

Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky ,stačí neváhajte, kontaktujte náš Služby Zákazníkom zamestnancov, budú veľmi radi pomôžeme .Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné. Avšak, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď .

Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď.

Štítky: Stolička Kryt, elegantné poťahy, Poťahy pre svadby, Lacné stoličky kryt, Vysoko Kvalitný elegantný poťahy, Čína poťahy pre svadby Dodávateľov.

Materiál Spandex / Polyester
Špecifikácia extra thicker
Štýl Lycra Arch Stoličky Kryt
Číslo Modelu 130d11-12
Použitie Svadobné Stoličky,Banketové Stoličky,Hotel Stoličky
Veľkosť 45*45*90
Vzor Obyčajný Farbená
Názov Značky Livia Prípade Tex
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1pcs Extra Hrubšie #8 Biela Skladaný Veľké Obchádza Stoličky Kryt ,Elegancia, Stoličky Kryt Pre Svadobné Udalosti &. Výzdoba,

1pcs Extra Hrubšie #8 Biela Skladaný Veľké Obchádza Stoličky Kryt ,Elegancia, Stoličky Kryt Pre Svadobné Udalosti &. Výzdoba,

Súvisiace produkty

Porovnať