Paríž, Eiffelova Veža Náhrdelník Crystal Drahokamu Loptu Prívesok S Dlhým Reťazcom Sveter Náhrdelník Ženy Šperky, Darčeky

Nový produkt

Skladom

€1.41

Pridať do obľúbených

Funkcie:

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné

Módny dizajn a aby si elegantné

Ideálny darček pre vašich priateľov a seba,

Špecifikácie:

Materiál: Crystal, Zliatiny

Reťaz Dĺžka: Cca. 74 / 29.13 v

Prívesok Výška: Cca. 7,5 cm /2.95 v

Farba: Zlato (ako obrázok)

Package Zahrnuté: 1 x Náhrdelník

Poznámka: 1.Prosím, aby 0.1-0.3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

2.Vezmite prosím na vedomie, pretože svetlo ožiareniu alebo obrazovky počítača rozdiel, takže sa nemôžem zaručiť, fotografie a skutočná farba je 100% isté.

Platby:

Vážení zákazníci ,akceptujeme Alipay a iné Escrow.V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod.

Naučte sa, ako zaplatiť pomocou kreditnej karty .

Naučte sa, ako platiť Bankovým Prevodom,

Naučte sa, ako zaplatiť pomocou Western Union ® , .

Naučte sa, ako platiť s inými spôsobmi.

Shippment:

Zvyčajne,objednávka bude odoslaná do 3 pracovných dní.Predvoleného sledovania zásielky je Letecky(20-35 dní), ak potrebujete rýchlejšie spôsoby, iní, napríklad EMS/DHL/TNT/Fedex, atď. sú k dispozícii, ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

O dodacej lehoty zásielky.Najviac EÚ a USA, krajín budú doručené do 35 dní, tiež, v niektorých krajinách bude trvať dlhšie(až 60days), ako je Rusko a Brazília. Takže ak sa nemôžete dostať vašu objednávku načas, prosím, kontaktujte nás najskôr(nie je otvorený spor impetuously). V prípade, že objednávka ešte nemá dorazí do 75days(Brazília 90days), vrátime vám.

Návrat Politiky:

Podporujeme 1 mesiac zadarmo náhrada, ak položky sú rozdelené unartificially (potrebné dôkazy).a 6 mesiacov zadarmo repairment(musíte zaplatiť poštovné za poplatok),a 12 mesiacov zaplatili repairment(tiež musíte zaplatiť poštovné za poplatok).

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba:

Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Bude to len trvať jednu minútu. Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s našim produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: Loptu Prívesok, sveter náhrdelník, Eiffelova Veža Náhrdelník, Lacné loptu prívesok, Kvalitný sveter náhrdelník, Čína eiffelova veža náhrdelník Dodávateľov.

Náhrdelník Typ Retiazky Náhrdelníky
Položka Druh Náhrdelníky
Kovy Typ Žiadne
Štýl Klasické
Číslo Modelu Náhrdelník
Materiál kov
Reťazec Typu Žiadne
Názov Značky JETTING
Jemné alebo Módne móda
Pohlavie Ženy
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.028kg (0.06lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Paríž, Eiffelova Veža Náhrdelník Crystal Drahokamu Loptu Prívesok S Dlhým Reťazcom Sveter Náhrdelník Ženy Šperky, Darčeky

Paríž, Eiffelova Veža Náhrdelník Crystal Drahokamu Loptu Prívesok S Dlhým Reťazcom Sveter Náhrdelník Ženy Šperky, Darčeky

Súvisiace produkty

Porovnať