Doprava zadarmo Pôvodné Taiwan Tetovanie Stroj Merlin Trvalý make-up, Tetovanie Stroj Kit pre obočia, pier

Nový produkt

Skladom

€49.45

Pridať do obľúbených

Doprava zadarmo Pôvodné Taiwan Tetovanie Stroj Merlin Trvalý make-up, Tetovanie Stroj Kit pre obočia, pier

Merlin stroj,obsahujú: * Jeden Trvalý Podiel Pero Stroj * Jeden Veľký Napájací zdroj * Niektoré Mix sterilné Ihly a Plastové Tipy Stroj časti môžete zmeniť kedykoľvek, výhodné ,Stroj diely, aby v Taiwan.každý motor má číslo,môžeme sledovať, kedy vyrobené. tetovanie permanentného make-upu obočia, stroj: 1.vynikajúce eyeline,obočie,lipliner,plné pery farbu,vlasy simulácie,dvorec prsníka,sar camoaflaging/rekonštrukcia a tetovanie. 2.Schopné veľmi jemných detailov a 3.Môže byť použitý u veterinárov a chovateľov na tetovanie indentification na domáce zvieratá. 4.Môže byť použitý taxidermists na tetovanie identifition na ich speciments. 5.Variabilný výkon úprava pre rýchle a pomalé nastavenia. Základné obsahuje:1pc stroj & 1pc Adaptér USB Ihly modle: 1R,2R,3R,5R,7R,3F,4F,6F Adaptér špecifikácia: vstup:100-240V 50/60Hz 150mA BATTERYS VÝSTUP:DC4.2V 240mA USB VÝSTUP:DC5V 500mA Venovať Pozornosť: * materiál pero je hliníka a ocele, pôvodom z Taiwanu, vynikajúce pre očné linky, obočie, lip liner, plné pery farba, dvorec prsníka, jazvy camouflaging, rekonštrukcia a tetovanie, * ihly sú sterilizované, jednotlivo balenie. * 5 ks tipy na verziu, sterilizované, uisťujeme vás na použitie. * Pero olej: tento "OLEJ" zakaždým, keď po zmene prenos, ktoré chráni váš počítač.

PLATBY:

Akceptujeme Escrow

My LEN loď na adresu uvedenú vo vašom Escrow platby.

Predávajúceho pokyny pre platbu

Uveďte, prosím, telefónne číslo vo vašej dodacej adresy pre zasielanie používať, uistite sa, že dodávka hladko, vďaka!

Návrat politiky:

1.7 dní po kupujúci dostane

2.Ak nie ste spokojní s týmto položku po prijatí do 7 dní, môžete ju poslať späť k nám. Kupujúci zaplatiť poštovné vrátiť položku. Uistite sa, že položka s pôvodnom stave.

3.Vrátime vám 100% platby alebo výmenu súvisiace položky. Vaša 100% spokojnosť je náš cieľ, a to je naša povinnosť, aby zárukou kvality.

4.Kupujúci by mal kontaktujte nás pre vrátenie adrese pred expedícia zásielky, a kupujúci by nám povedať prepravné údaje a predpokladaný čas príchodu. Nie sme zodpovední za vrátený parciel a strát.

5.Pre položky s 1 alebo 2 rokov zadarmo, výroba, údržba záruka, môžeme slobodne poskytovať všetky diely bezplatné poštovné. Ak položka oprava potrebné vrátiť na pôvodné služby, za normálnych okolností nepravdepodobný, kupujúci zaplatí prepravné a domov.

6.Vezmite prosím na vedomie: ak pôvodný stav položky sa vrátil s škody, bez ohľadu na to, ako budeme potrebovať 10%-50% odpis, v závislosti od poškodenia.

Žiadne náhrady budú mať na položky, ktoré boli použité; môžete len na výmenu veci v tomto ohľade.

Akékoľvek iné otázky, rovnako neváhajte nás kontaktovať, určite, náš tím bude robiť lepšiu prácu za vás.

Ďakujeme vám za čas, zobrazenie tejto stránky.

KONTAKTUJTE NÁS

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, môžete použiť sos správu systému získať rýchlu reakciu. Tiež si môžete chatovať s nami on-line cez trademanager z AM10:00-PM12:00 (Peking Čase).

Ak ste pravidelný zákazník alebo veľkoobchod, prosím, obráťte sa priamo na nás, a my vám ďalšie zľavy za tovar a poštovné.

Štítky: súprava android, stroj na trhu, držiak štítkov, Lacné auta android, Vysoko Kvalitný stroj na trhu, Čína držiak štítkov Dodávateľov.

farba striebro
Použitie permanentný make-up
Číslo Modelu PM-MI
spôsob dopravy Čína Príspevok
Druh Tetovanie
Ihly špeciálne ihly,1R,2R, 3R,5R,7R,3F,4F,6F
Materiál Zliatiny
Použitie pre obočie , očné linky , pery ,tetovanie tela
Zbraň Typ Elektrické
Doprava čas 15-27days
Komoditné Certifikácie Kvality CE
Napätie 100 ~ 240 v
Názov produktu Tetovanie Stroj Merlin
Výhodou rýchlosť nastaviteľné
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo Pôvodné Taiwan Tetovanie Stroj Merlin Trvalý make-up, Tetovanie Stroj Kit pre obočia, pier

Doprava zadarmo Pôvodné Taiwan Tetovanie Stroj Merlin Trvalý make-up, Tetovanie Stroj Kit pre obočia, pier

Súvisiace produkty

Porovnať