EE podporu 20A 12V Prepínača Červená LED Reproduktor Horn Svetlo Lampy Auto Auto Momentálne Tlačidlo Bar Kolískový Spínač Predaj XY01

Nový produkt

Skladom

€4.41

Pridať do obľúbených

Popis:

Materiál: ABS & Životného prostredia anti-horenie materiálov

Farba: Čierna

LED Svetlo, Farba: Červená

Počet svetla: 2 led svetlo

Rozmer: ako na obrázku zobraziť

Typ: SPST

Electrial: ON-OFF Momentálny

Pin: 5

DC 12V/20A,24V/10A

Vhodný pre všetkých, 12 / 24v auto inštalácia batérie, ako sú automobily, motocykle, autobusy, lode, RVs, člnov, prívesov, atď.

Funkcia:

Ultra-high-end luxusný prepínač s LED indikátor

CE certifikát kvality, vyrobené z ekologicky priateľské anti-horenie materiálov

12-24v auto univerzálne napätie; vhodné pre konverziu ovládanie auta ľudí všetkých zariadení

Výstupná obvodová ochrana, ochrana proti preťaženiu, zmeňte polaritu ochrany, viac ochrany, bezpečnosti na použitie.

Balík Obsahuje:

1 x Červená LED Spínač

Dôležité Poznámky Platba musí byť uskutočnená do 7 dní po aukcia.

Medzinárodné Objednávky

Uveďte prosím nasledujúce Údaje s platbou Vaše celé Meno, Úplnú a Presnú Adresu, Telefónne Číslo (Post office vyžaduje zákazníka, telefónne číslo, pre Medzinárodné dodávky)

O Poštovné a Vrátenie Objednávky bude odosielame do 2 pracovných dní po platbe vyjasní. Objednávky z sobotu, nedeľu alebo sviatky bude proces v nasledujúci pracovný deň, a bude odosielame do 24 hodín. Prosím, nechajte 10 až 30 dní pre medzinárodné dodávky. Niektoré zásielky môže trvať dlhšie predmetom miestneho colné orgány. Pre prebehol položky, výnosy, náklady na dopravu a následné nahradenie prepravné náklady, ktoré bude znášať predávajúci. Kupujúci musí kontaktovať nás, číslo položky, kupujúci ID a popis vady v lehote 7 dní odo dňa balík prišiel. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Bez Nároku bude akceptovať po 7 dňoch! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Kombinovať Doprava ponúkol zľavu. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pre kombinovať zľava doprava. Nárok na zľavu, jedna plná platba musí byť vykonaná pre kombinované položky.

O Spätnú Väzbu

Ak ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť, negatívny/neutrálne spätnú väzbu. Budeme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že KAŽDÝ ZÁKAZNÍK, 100% SPOKOJNÍ a vyriešiť akýkoľvek problém pre vás a vždy nechajte pozitívnu spätnú väzbu na všetkých našich zákazníkov. Ak ste spokojní s produktom, ktorý ste dostali,prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR.

Štítky: momentálny auto prepínač, 12v prepínača, prepínač 20a 12v, Lacné momentálny auto prepínač, Vysoká Kvalita 12v prepínača, Čína prepínač 12v 20a Dodávateľov.

Chevrolet Model Lavína
Názov Modelu CXCP216R
Položka Hmotnosť 0.037kg
Auto Maker Dodge
Rok Dvetisíc šestnásť
Položka Dĺžka 0inch
Názov Značky EE podporu
Položka Druh Prepínače
Položka Šírka 0inch
Položka Výška 0inch
Položka Priemer 0inch
Lavína-Rok 2007,2010,2011,2008,2009
Pre Vozidla Značky/Modelu Chevrolet
Druh Materiálu kovov a plastov
Veľkosť Balenia 8cm x 8cm x 6cm (3.15in x 3.15in x 2.36in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.037kg (0.08lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

EE podporu 20A 12V Prepínača Červená LED Reproduktor Horn Svetlo Lampy Auto Auto Momentálne Tlačidlo Bar Kolískový Spínač Predaj XY01

EE podporu 20A 12V Prepínača Červená LED Reproduktor Horn Svetlo Lampy Auto Auto Momentálne Tlačidlo Bar Kolískový Spínač Predaj XY01

Súvisiace produkty

Porovnať