100*100 MM Námestie Fresnelove Šošovky Ohnisková vzdialenosť 50 mm,Koncentrované zosilnenie,Optická priepustnosť 90%,zväčšenie 4-5 krát

Nový produkt

Skladom

€41.54

Pridať do obľúbených

100*100 MM Námestie Fresnelove Šošovky Ohnisková vzdialenosť 50 mm,Koncentrované zosilnenie,Optická priepustnosť 90%,zväčšenie 4-5 krát

Veľkosť: 100*100 mm Ohnisková vzdialenosť:50 mm Hrúbka: 2 mm Materiál: PMMA Groove ihrisku: 0,3 mm Materiál : akryl (pmma) Prenos (%): 92 (od 400-1100nm) Index Lomu nd : 1.491 Prevádzková Teplota (°C): 80 (Maximálne) Výroba oblasti :Čína rozsah použitia: 1) zamerané akcie 2) Široko používané v solárnych teplej vody kúrenie 3) je vhodný Aj pre Solárne energie kolektorový systém, štart požiaru podľa slnečného žiarenia, sa ohrievač teplej vody, solárne pec, LCD, projektor, Funkcia a výhody: 1) Vysokou priepustnosťou svetla 2) Hihh účinnosť v zameraní 2) Môžeme poskytnúť zákazníkovi fresnelove šošovky,pretože sme mohli plesne podľa seba 3) 10 rokov odborných indukčné a dizajn 4) Vysoká kvalita a konkurencieschopné ceny 5) Dobré po-predajný servis Typické aplikácie: solárna energia koncentrácia, dataprojektor, LED lampa objektív. osvetlenie, zväčšovacie sklo a pod. O Nás Mei Ying tech proces akryl fresnelove šošovky stlačením a vstrekovanie methords, pod podmienkou, že aby objektívu čisté, jasné a s optickým efektom, mohli sme si vybrať spracovanie methord z najlacnejšie nákladov pre zákazníka. Sme jedným z popredných fresnelove šošovky výrobcov v Číne, so 100 zamestnancami a 15 senior inžinierov. Je v tejto oblasti asi 10 rokov sme úspešne exportované výrobky do celého sveta. Sme ISO9001, ROHS, CE, Pôvodné Audit osvedčenou.Naše R&D center má silný výskum schopnosť,OEM objednávky sú k dispozícii. Otázky sú zvyčajne odpovedali do 24 hodín, Najlepšie výhodou je : sme factory ,tak máme toľko šošovky s rôznymi veľkosť a nízka cena ,a čo viac ,môžeme urobiť plesne podľa seba, aby sme mohli prispôsobiť fresnelova šošovka podľa vášho návrhu. detail obrázkov: groove ihrisku je tak jasné~~ je to 12:30, keď sme sa na tie fotky , temp zamerania mohli svetlo dreva okamžite ! fotky o výrobe a stroje :

Fresnelove šošovky sú vylisované z presnosť optickej triedy akryl.Povrch Fresnelove šošovky je tvarovaná do mnohých kruhové,sústredné hrebene.Tieto kruhové hrebene dať Fresnelove šošovky cik-cak stehom alebo sawtooth prierezom.Každý sawtooth vytvára malý hranol.Fresnelove šošovky sú kompromisom medzi efektívnosti a kvality obrazu.Vysoká groove hustota umožňuje vyššiu kvalitu snímky.zatiaľ čo nízke groove hustota výnosy lepšie efficiency.By výberom vhodných právomoci na tieto hranoly,návrhári môžu definovať ohnisková a kontrolu kvality obrazu.

LED zväčšovacie sklo, fresnelove šošovky slnečnej energie, zadná projekcia fresnelove obrazovky,fresnelove solárne koncentrátor,fresnelove lupy,kamery fresnelove pozornosti a tak ďalej.

Na Fresnelove šošovky je jednoduchý úvod:

Už na začiatku 18. storočia (1748), sa zistilo, že tradičné energie lomu šošovky urobené iba na povrchu a odstrániť toľko strednej časti, a udržať povrch oblúkov tvorili tenké ploché objektívu, môžete naďalej si zachovať dobré energie priepustnosť.

Fresnelova šošovka tvoria tenké ploché objektív, jeho profilu vyzerať ako sawtooth tvar, ale v skutočnosti každý priľahlých Uhol listu sa neustále mení, Uhol zmeniť, aby sa sústrediť svetlo zbiehajú na rovnakom mieste.

Klasifikácia Fresnelove šošovky:

Podľa jeho zameranie v rôznych tvaroch, je možné rozdeliť do bodu so zameraním Fresnelove šošovky a linka zameranie Fresnelove šošovky. Bod so zameraním Fresnelove šošovky: Pohľad z prednej ako dart nastaviť, sa skladá z krúžok krúžok sústredné kruhy:

Lineárne Fresnelove šošovky je relatívna k bodom záujmu v zmysle Fresnelove šošovky, jeho pozitívny tvar vyzerať uzávierky, pozrite sa z profilu, Je tiež bod zmeny sawtooth tvar, na rozdiel od diskov Fresnelove šošovky, tento objektív sústrediť svetlo tvorí spojnica:

Fresnelove šošovky sú najčastejšie používané v ľahkých zhromažďovanie aplikácie,ako je kondenzátora systémov alebo vysielač/detektor nastavenia. Fresnelove šošovky môžu byť tiež použitý ako lupa alebo projekčnej šošovky.Tento Objektív je tiež skvelé pre jemné tlač na knihy, časopisy,mapy,telefónne adresáre,recepty,atď. Toto môže byť naozaj skvelý a kreatívny darček pre deti ako hračka a starších ľudí, ktorí potrebujú vizuálne pomôcky.

Nasledujúce oznamujeme je vhodný pre všetkých zákazníkov

Pred nákupom vašej objednávky , Prosím, jednu minút prečítať nižšie nariadenia . To nám pomôže veľa, aby sa podnikanie stáva jednoduché a ide hladký :

1. O dopravu

A. DHL :2-7 dní

B. Singapur EMS :15-45 deň

C. Singapur post vzduchu príspevok :20-60 dní

Ak vaša krajina potrebovať prostredníctvom iných prepravy do odoslať tovar, Prosím kontaktujte nás, aby nám pomohli vyriešiť dopravný problém.

Podľa predpisov ruskej pošta, všetkých ruských kupujúci povinný poskytnúť úplné meno, bol schopný vyzdvihnúť balíček.

Ak ste zákazníkom ruskej, uveďte vaše celé meno, ďakujeme za vašu spoluprácu.

2.O Platbu

Príklad objednávky: A-www.haix.sk B-Paypal C-Únie Westom

Veľké, aby HSBC bank(Firemný účet)

Ak sa rozhodnete, potom vám pošleme odkaz vašej objednávky, za ktorý sa platba

AK sa rozhodnete, B alebo C , prosím pošlite vaše prepravné údaje(meno ,adresa ,psč , tel číslo) k nám ,potom som sa poslať PI na vás .(PI incllude náš Paypal a Únie Westom účet )

3. O záručný A po-predajný servis

Môžeme dať našim zákazníkom najlepšie po-predajný servis , Tak budeme ponúkať jeden rok záruka na väčšine našich produktov a profesionálnu technickú podporu . Ak máte akékoľvek otázky, pre váš test ,prosím, kontaktujte ma

Štítky: Objektív ohnisková vzdialenosť, fresnelove šošovky ohnisková vzdialenosť, Fresnelove šošovky, Lacné objektív ohnisková vzdialenosť, Vysoká Kvalita fresnelove šošovky ohnisková vzdialenosť, Čína fresnelove šošovky Dodávateľov.

Priemer 100*100
Štruktúra lietadlo
Číslo Modelu MYlens-100100F50
Použitie Optické
Tvar Plano
Ohnisková Vzdialenosť 50mm
Materiál PMMA
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky veľa (4 ks/lot)
Veľkosť Balenia 22cm x 10cm x 22cm (8.66in x 3.94in x 8.66in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

100*100 MM Námestie Fresnelove Šošovky Ohnisková vzdialenosť 50 mm,Koncentrované zosilnenie,Optická priepustnosť 90%,zväčšenie 4-5 krát

100*100 MM Námestie Fresnelove Šošovky Ohnisková vzdialenosť 50 mm,Koncentrované zosilnenie,Optická priepustnosť 90%,zväčšenie 4-5 krát

Súvisiace produkty

Porovnať