20pcs NuoNuoWell 1/2" Vnútorný do 6 mm Tryska Konektor pre Záhradné Micro Zavlažovanie Skleníkových Zalievanie Postrekovač Adaptér

Nový produkt

Skladom

€3.05

Pridať do obľúbených

20pcs NuoNuoWell 1/2" Vnútorný do 6 mm Tryska Konektor pre Záhradné Micro Zavlažovanie Skleníkových Zalievanie Postrekovač Adaptér

Detail produktu: Produkt Názov: Tryska Connecter Pripojenie: 1/2" až 6 mm Použitie: pre Zavlažovanie záhrady, trávnika, zvýšené lôžko,zelenina pozemky,sadzači,kvetináče,záhradnícke. Hmlu, drip systém, sub-zavlažovanie, atď. Funkcia: Vysoko stabilný materiál, anti-starnutie spôsobené tým, kyseliny, alkalické, soli, vlhkosti, pôda, slnko. Môže byť burried v pôde, alebo môže byť len stanovené na čerstvom vzduchu. Žiadne škodlivé prvky, ekologicky šetrné.

Veľmi vám ďakujem za výber NuoNuoWell SunnGrow Obchode ! Môžete hľadať naše ďalšie produkty s našimi značky NuoNuoWell , Wigrow , Tewango A Naše Iných Obchodoch: Zelená Záhradníctvo Život,Tewango Doprava Spôsobmi: vyberieme doprava spôsoby accoring na vašej voľbe.Niekedy musíme urobiť nejaké zmeny accoring na vašej objednávky. Ale prosím, bodka sa báť, musíme vybrať lepší spôsob, ako loď vašej objednávky. Normálne, Zdarma Spôsoby, ako sú Ekonomické poštovné spôsobom, Ak budete potrebovať položky, naliehavo, prosím, láskavo kontaktujte nás, Alebo Si môžete vybrať rýchlo Vyjadriť, Ako je DHL,EMS...... a tak ďalej. Sledovanie informácie: Pre niektoré Malé objednávky, môže si vybrať Ekonomické Poštovné Spôsobom, nie je úplné sledovanie informácie,takže Ak nemôžete sledovať , Potom, prosím, nebojte sa. a prosím neotvárajte sporu . Tovar je stále na ceste k vám. Ak potrebujete úplné sledovanie informácie, prosím, zvoľte spôsob dopravy "Sledovanie informácie" Označený " k Dispozícii ". Produkty a Fotografie: Všetky výrobky, fotografie sú zhotovené ourself . Niekedy, výrobky vzhľad môže byť rôzne .Ale musíme zaistiť kvalitu a funkcie sú rovnaké alebo lepšie. Spätná väzba: Ak sa vám splniť akékoľvek otázky alebo problém počas spracovania objednávky čas. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na riešenia . Naša pracovná doba: pondelok až sobota am 8 :00to som 11:30 (Peking Čas) popoludní o 14:00 hod. do 18:00 (Peking Čas)

Ak nie sme na pracovný čas,prosím zanechať správu na nás, musíme vám dá spätnú väzbu, akonáhle je to možné. A vám spokojní riešenia.

Každopádne, ak nie je zlý, prosím, dajte nám zlé recenziu okamžite(Zlé posúdenie znamená: 3 hviezdičky 2 hviezdičky 1 hviezda )

Samozrejme, dúfame, že vaša 5 hviezdičiek. Ďakujem.

Štítky: Tryska konektor, mikro konektor zavlažovanie, zavlažovanie konektor, Lacné tryska konektor, Vysoká Kvalita mikro konektor zavlažovanie, Čína zavlažovanie konektor Dodávateľov.

Názov Značky NuoNuoWell
Materiál Plastové
Druh Záhrada Vody Konektory
Vstup Strane 1/2 " závit
Výstup Strane 6 mm muž
Plastové Typ PE
Záhrada Vody Typ Konektora Hadice Oprava Konektorov
Štandard DIN
Priemer 1l2 Palce, aby 6mm
Číslo Modelu SSZ-LWPTZJ6MMZ4F
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 15cm x 3cm (3.94in x 5.91in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.11kg (0.24lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

20pcs NuoNuoWell 1/2

20pcs NuoNuoWell 1/2" Vnútorný do 6 mm Tryska Konektor pre Záhradné Micro Zavlažovanie Skleníkových Zalievanie Postrekovač Adaptér

Súvisiace produkty

Porovnať