Doprava zadarmo 1000pcs/veľa 9*13mm bowknot navrhnuté flatback živice ABS imitácia perly pre DIY plavidlá, scrapbooking,VA54

Nový produkt

Skladom

€9.89

Pridať do obľúbených

1.Materiál: ABS živice

2.Veľkosť: 9*13mm

3.MIN: 1000pcs/veľa

4.Balenie: taška funkcie opp,potom repack v papierovej krabičke.

5.Použitie: Všetky typy DIY,t, hej, sú naozaj cool pre váš remeslá, ako narodeniny/dovolenka karty robiť, svadobné deco, deti darček, šitie, scrapbooking, sušič na luky/klipy, Mobilný telefón deco,notebook a taška deco, rám zdobením atd..

O Nás

Sme výrobca a veľkoobchod v Yiwu mesta. Sú profesionálne oddelenia výskumu, vývoja a výroby zliatin, živice a skla a cementu ozdoby, nosenie doplnkov a ďalších súvisiacich produktov. Naše výrobky teplej predávať v mnohých krajín a regiónov po celom svete, najmä v Japonsku, Amerike a Európe. Vitajte na nákup tovaru z nás. Budeme sa snažiť, pre našich firemných a vytvoriť tak dlhodobú vzájomnú spoluprácu.

Výhody:

1) Mať Sklade!

2) k Dispozícii norma: bez olova, niklu zadarmo a životné prostredie, priateľský

3) Vlastné logo môže byť tlač, ryté, hot-pečiatka alebo laserom vyrezávané na.

4) OEM objednávky zákazníka dizajn sú k dispozícii.

5) Dobrej kvality s konkurenčné ceny a včasné dodanie.

6) Máme R&D oddelenia, návrh a vývoj nových výrobkov podľa najnovších požiadaviek trhu.

7) S dlhoročnými skúsenosťami v zahraničného obchodu pomôže poskytnúť vám dobrý a teplej úžitkovej.

Package:

1pc/pp taška,100ks/big pp taška, potom export kartón

Naše obvyklé obal veľkosť:35*40*50; 40*30*25cm, alebo ako žiadosť zákazníkov

Zásielky:

Doprava zadarmo objednávka bude odoslaný do Číny post air mail. Ale ak objednávka viac ako 300$ , sme sa loď, DHL alebo EMS doprava zadarmo, ktoré budú doručené do 3-6 pracovných dní.

Čína príspevok air mail normall budú doručené do 15-25 pracovných dní od vyvesenia. Niekedy pre colné alebo počasie dôvodu,bude oneskorené o niekoľko dní. To môže byť až 30-45 dní.

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3-7 dní po dokončení platby. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok vzhľadom na rozdiel v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poštovného pre odmietol shipmengs. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Platby:

Platenie Prostredníctvom www.haix.sk Escrow .

Spätná väzba&Kontaktujte nás

Ak ste spokojný s mojou položky a služby, urobte mi láskavosť opustiť pozitívnu spätnú väzbu. Vaša dobrá spätná väzba je veľmi cenený.

Ak máte pocit, že nie ste nechám mňa pozitívnu spätnú väzbu, prosím pocit, confortable, dajte mi vedieť ako prvý. Som vám dobré riešenie.

Som rád odpovie na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, tak prosím neváhajte a kontaktujte ma. Budem sa snažiť čo najlepšie odpovieme vám najneskôr do 24 hodín, okrem toho, že sme mimo víkendov.

Štítky: abs vývoj, abs psu, pearl broskyňa, Lacné abs vývoj, Vysoká Kvalita abs psu, V číne pearl broskyňa Dodávateľov.

Materiál ABS živice
Typ Produktu Iné
Číslo Modelu 9*13mm
Hmotnosť 140 g
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Typ Jednotky veľa (1000 ks/lot)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo 1000pcs/veľa 9*13mm bowknot navrhnuté flatback živice ABS imitácia perly pre DIY plavidlá, scrapbooking,VA54

Doprava zadarmo 1000pcs/veľa 9*13mm bowknot navrhnuté flatback živice ABS imitácia perly pre DIY plavidlá, scrapbooking,VA54

Súvisiace produkty

Porovnať